GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Tytuł: Web Explorer Gatunek: Przeglądarka internetowa Opis: prosta przeglądarka internetowa Download: Tutaj Rozmiar pliku: 1105 KB Autorzy: Programowanie: GMTraker Fabuła: Fabuły brak. :boxed: Grafika: Różne Muzyka: Brak Screeny: Przeglądarka: Opcje: Uwaga: Z czasem powinny wychodzić nowe wersje z nowymi dodatkami. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zwykły IE... Ludzie, kiedy się w końcu nauczycie, że wykorzystywanie activex IE to nie własna przeglądarka internetowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 to mój pierwszy program xD nie oceniajcie tak surowo może w przyszłości poprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 baardzo cienko;/ gdzie pasek narzędzi? gdzie pasek adresu?;/ ale na + działa tylko to że otwiera strony jako tako ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 widzę, że autor dał sobie 2x po 5 gwiazdek... to ja dam za to 1/5 bo to nadal zwykły internet explorer ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mi się podoba daję mu przynajmniej 4 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 GMTraker, a GMcliker to nie przypadkiem ta sama osoba? albo ziomki z rl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Weź się z tym nie pokazuj. Wyjdź i umrzyj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Przeglądarka cienka. Daje jedną gwiazdkę. to mój pierwszy program xD nie oceniajcie tak surowo może w przyszłości poprawie Wiedźmina panów z Cd-projekt red też mamy tak surowo nie oceniać bo to ich pierwsza gra ? Ehh... Dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Weź się z tym nie pokazuj. Wyjdź i umrzyj! Może coś bardziej konstruktywnego? Chyba, że też chcesz tempbana na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wow? Ja niby jestem GMTrakerem albo go znam? Obrażam się! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 no dobra nie postarałem się bo chciaałem tylko coś zamieścić na forum xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 lul, to lepiej sie tu nie pokazuj. wyjdz i nie wracaj. program gorszy od IE, zadnych opcji praktycznie, bezuzyteczny 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zwykłe IE z innym interfejsem. Zalety [+] Otwiera strony Wady [-] That's Internet Explorer!!! [-] Brak paska adresu [-] Brak paska menu Ocena: (5+1+1+1)/4=9/4=2.25/5=2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Lol? Weź ty tuxman sie nie odzywaj bo jak coś powiesz to sie iść załamać można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 lul, to lepiej sie tu nie pokazuj. wyjdz i nie wracaj. program gorszy od IE, zadnych opcji praktycznie, bezuzyteczny 1/5 A Ty właśnie wychodzisz stąd na 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeoTN Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 "GMcliker post Dzisiaj, 15:13 GMTraker post Dzisiaj, 15:13" - ciekawe, że w jednej minucie piszecie... Co do samej przeglądarki... Widzieliśmy już takich mnóstwo, każda jest klonem poprzedniej... Czy nie można by tego nieco surowiej traktować?? To irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 GMCKiller i GMCTraker mają te samo ip... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No i? Jestem jego bratem i co? Edit: Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Przeglądarka jak przeglądarka - za zrobienie okna, kilku ikon i zapięcie tego windowsowymi kontrolkami nie będzie specjalnie wysokiej oceny. Po co nam drugie IE? I tak już jest wystarczająco dużo "nakładek" na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Wow? Ja niby jestem GMTrakerem albo go znam? Obrażam się! xD No i? Jestem jego bratem i co? Edit: Temat do zamknięcia. poza tym: 1 gwiazdka. bezużyteczy program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Tak jak Luksor napisał. Najpierw piszesz, że go nie znasz, a potem się okazuje, że to twój brat? Kłamiesz w żywe oczy. Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi