hamtaren Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tytuł: Butcher - Rzeźnik Gatunek: Rzeźnia (Bijesz wszystko co się rusza) Opis: Bohater w dzieciństwie doświadczył przykrych wydarzeń związanych ze świniami. Teraz, Rzeźnik, mści się na swoich oprawcach, tnąc tasakiem. Chodzi o to żeby się, że tak powiem wyżyć. Nie oczekuje, że gra was wciągnie, ale wrzuciłem ją, bo to chyba druga gra którą dokończyłem. Aha, ta gra jest wzorowana na serii komiksów mojego autorstwa :P Download: BUTCHER Rozmiar pliku: 11,3Mb (Sorry, ale nie chciało mi się troszkę tego "uszczuplać", żeby się nie zniechęcić i zrobić grę) Autorzy: Programowanie: Hamtaren Fabuła: Hamtaren (na podstawie komiksów mojego autortwa) Grafika: Hamtaren Muzyka: Alien Ant Farm, Alien Theme Screeny: MENU GRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Unexpected error occured when running the game. #Edit o, już dziala. To u mnie cos bylo. Ok: pomysl fajny, gra troche za duza pewnei przez muzyke ktora i tak ledwo slychac. W menu nie wiedzialem jak wlaczyc opcje, ani kliku ani nic, nacislem enter i gralem :P Chyba powinno byc widac zaznaczona opcje. Gra troche nudna, powinny zabierac zycie te swinie i byc ich coraz wiecej to by byl jakis survival czy cos takiego :D A co do grafiki zgadzam sie z leninem, mimo ze paintowa to ladna :P ogranicz tylko nude i bedzie fajnie. Wachalem sie czy dac 2 czy 3, ale dam ci 3 za to ze sam sobie narysowales cala grafike, mila dla oka, dzwieki tez chyba jakies swoje :D i ogolnie postarales sie (oprocz tej nudy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 mi tam wszystko ładnie chodzi, bez żadnych błędów. A co do gry: ciekawe wykonanie, grafika mimo iż głównie paintowa, to bardzo ładnie wygląda, animacje też w porządku, tylko wygląd świń (te tylne nogi szajsowe) Do tego wiatrak w tle mógłby się kręcić ;d A co do rozgrywki, to szybko nudzi, tylko jeden cios ;/ jakieś combosy by się przydały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Co do "paintowej" grafiki: Wszystko robiłem w Macromedia Flash, co powinno być widać po tle, ale gdy przekonwertowałem format pliku mi się zepsuły i wyglądają jak paintowe. Dźwięki mi kolega PeTeR nagrywał, bo mi wejście do mikrofonu się zepsuło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ciekawy odstresowywacz :P , i do tego grafika nie najgorsza. Podobają mi się te odgłosy umierających prosiaków :D. Jednak jak już wspomnieli przedmówcy, po krótkim czasie zaczyna wiać nudą. Dodaj jakieś dodatkowe tryby gry, zabijanie na czas, czy coś w tym stylu. Ogólnie to gra wywarła na mnie pozytywne wrażenie i jest zabawna na swój sposób :] . Daje 3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ej naprawdę z tego może wyjść coś fajnego ! ale musisz nad tym posiedzieć bo narazie wieje nudą. Zrób tryb gdzie są normalne plansze, combosy, świnie mogą atakować i potem są jakieś coraz silniejsze, opancerzone itp. Różne sprzęty do ciachania świn.... a to co teraz dałeś to mógłby być jakiś tryb dodatkowy, praktyka czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 No dobra, widzę że musze się wziąść do roboty :] Ciekawe po ilu wam się już tak znudziło że już wyłączyliście, bo ja chyba po setce niecałej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ciekawe po ilu wam się już tak znudziło że już wyłączyliście no ja dograłem tylko (albo i aż) do 30 zabitej świni. Ogólnie gierka i wykonanie (graficzne) dobre, ale zbyt mało jak narazie rozbudowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Można całą grę skomentować tak: Głupia Świnia!!11111 Ładne animacje nic po za tym. Dwa razy można pokazać świniom gdzie ich miejsce, potem nudzi. 2/5 tylko i wyłącznie za grafikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no to tak: 1.Grafika 2/5 - fajny wyglad twarzy bohatera, szkoda ze krew nie pozostaje na trawie 2.Podklad i efekty 2/5 - swinie mozliwe, muzyka w kolo to samo 3.Grywalnosc 2/5 - nie chcialo mi sie grac po 50 swiniach, jedynie co ciagnelo to rozpadajace sie cialo -pomysl jest fajny xD suma 2/5 pozdrowionka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Podoba mi się styl grafiki, fajnie wygląda ten rzeźnik :D. Ale tak jak pisał lenin: "te tylne nogi szajsowe" ( u świni) :P Grafika mi się podoba. Ale gra szybko się nudzi i praktycznie ciągle i to samo. 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Gra nudna, chociaz orginalana, kilka bledow, ale gratulacje za animacje! nawet nie czuje jak rymuje, za orginalnosc daje troje, i nie wiem czemu ale cziagle rymuje, musze przestac teraz rymowac, i na kuzynke denerwowac, zal.ru...:lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielkimag90 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Taka se ale zabiłem 15 świni i już się mi znudziło <_< Jak będziesz robił nową wersję to zrób np. ile zabitych świń w minute. Ocena 3/5. PS. Fajnie rozpada sie ciało świni :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamtaren Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 PoxiPol mówiłeś o kilku błędach, byłbym wdzięczny gdybyś je wymienił. Dzięki temu udałoby mi się może ich uniknąć następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Fajna grafika Zaraz ocenie w Edit Grafika mi się podoba , 3/5 Muzyka fajna ale do takiej gry powinna być straszna 2/5 Animacje , to jedno z których mi się bardzo podobało 4/5 Suma :thumbsup: : 3/5 Zabiłem 48 świniaków Radze żeby świniaki jakąś flegmą rzucały ( kosmici ) jakiś sklepik z broniami Bos , level i inne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Bardzo fajna gra prosiaki Nieżle się rozpadają ! Troche nudnawe ale 3/5 dam (tylko dodaj jakieś plansze itd.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Grafika: 3/5 - Ta świnia jakaś krzywa nie uważasz? Dźwięk: Sry, ale zjebciały mi się głośniki Fabuła: 4/5 - Chodzisz i zabijasz, czego chcieć więcej od tego typu gry? Ogólnie: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi