Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Po trzecie, forum to nie chat, nie podoba mi się takie offtopowanie jakie wystąpiło w tym temacie. Hmhmhm, czekajcie, kto ostatnio czatował z ddusią w temacie 'Nasze Zdjęcia'? Jesli dobrze pamiętam to zajęło to dobre dwie strony. BAGNOCAT IS BAGNOING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Tak jak Yoda powiedział, tylko Offtop i tyle.Chłopie, od kiedy Ty się tak troszczysz o porządek na forum? Uczepiłeś się tego offtopa jak rzep psiego ogona. O czym według Ciebie mamy rozmawiać? O tym, jak to niesłusznie dostałeś blokadę i jaka to administracja jest niedobra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 No tak, zgadłeś. Skoro Ci się skończyły argumenty i nie wiesz co powiedziec to masz parwo tak napisaćEeeee, że co? Zaraz zaraz. Ja nie mam argumentów? A jak do cholery mam się tłumaczyć z czegoś, co nie miało miejsca? To Ty powinineś przytoczyć jakieś argumenty, a nie wysysać coś z palca. Po prostu źle zapamiętałeś jakąś sytuację i ciągle nie możesz tego przeżyć. Ja jakoś nie zaczynam wypominać komuś czegoś jeżeli nie jestem tego pewien. Yoda chciał wiedzieć czemu zdjąłem warny Greli - napisałem mu wiele argumentów. Wytłumaczyć, wytłumaczyłem za co g-enjoy i takethis mieli zawieszone konta. A Ty śmiesz mi zarzucać brak argumentów, w swojej sprawie. Lulz ;) A z tym żartem... Też mogę coś śmiesznego napisać o Ślązakach nierobach co to wyciągają kasę od państwa za nic. ;) Powiedz mi jaki cel był twojego żartu, może nawet zrobimy ankietę i wyda się ile % userów odebrało to jako żart. :) Ja bym nie nazwał tamtego śmieszną wypowiedzią, tylko raczej żenującą, bo nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z takich tekstów. :/ Jeżeli user otrzymuje warna za nic, no to wybacz.Przykład? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Chłopie, od kiedy Ty się tak troszczysz o porządek na forum? Uczepiłeś się tego offtopa jak rzep psiego ogona. O czym według Ciebie mamy rozmawiać? O tym, jak to niesłusznie dostałeś blokadę i jaka to administracja jest niedobra? Czy ja powiedziałem, że niesłusznie? Że administracja jest niedobra? :] @Ranmus: Ja tylko przypuszczam po postach userów ;) Nie zbieram dowodów, bo nie obchodzi mnie wasze zarządzanie, róbta co chceta, wasze forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ty nie, ale z początku ten temat tak wyglądał. Zobacz na to co pisali userzy na pierwszej stronie... Szczerze mówiąc, po tygodniu nieobecności na GMCLAN miałem niezły ubaw z co niektórych postów o "nienawidzeniu Ranmusa" ;P . Chociaż nie, jak teraz to czytam, to to żenujące jest, ale cóż, po pewnych rzeczach człowiek inaczej postrzega świat xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Wam naprawdę wszystko trzeba tłumaczyć? Zarzucasz postującym tutaj offtop. Offtop to zboczenie z tematu, Jeśli mielibyśmy rozmawiać na temat, musielibyśmy dalej tłumaczyć Wam , dlaczego dwóch userów dostało blokadę. Rozumiesz już? po pewnych rzeczach człowiek inaczej postrzega świat xd .: O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @Ranmus: Ja tylko przypuszczam po postach userówJeżeli tylko przypuszczasz, to po co w ogóle pisać takie rzeczy? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jeżeli tylko przypuszczasz, to po co w ogóle pisać takie rzeczy? :/ Po prostu piszę, czego jako ja człowiek nie toleruję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A ja nie toleruję jak latasz z gołym tyłkiem po podwórku... znaczy się nie tolerowałbym, bo w sumie to nie wiem czy tak robisz, wszak nigdy Ci nie widziałem na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 A ja nie toleruję jak latasz z gołym tyłkiem po podwórku... znaczy się nie tolerowałbym, bo w sumie to nie wiem czy tak robisz, wszak nigdy Ci nie widziałem na żywo. Ranmus, ja nie mówię, że Ty to robisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dobra, nieważne, co miało zostać powiedziane, to już było, więc tym razem ja pozwolę sobie zamknąć temat. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi