Fallord Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 to kim ty jesteś frajerze, hę? Twoim bogiem, panem, mistrzem, szefem, bossem, szeryfem, sensei. A ty wiesz, kim jesteś dla mnie ? @Down: Nieźle nieźle xD. Punkt 10. został złamany (@Down) - jestem zmuszony wstawić Tobie warna. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Łoczojebna ta gra ;) @UP: i Alfonsem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Szkoda że masz JUŻ 13 lat(ale jaja....) Pomyliłeś się przy rejestracji o 10 lat! Popraw to. a nie umiesz czytać.... Umiem, ściągnąłem poprawny plik i trafiłem na Arcym, a nie na twoje nieoryginalne bloczki (tą grą nie powinieneś się chwalić). komentarz napisał mój brat Bracia młodzi duchem. Niestety, zbyt młodzi na internet... a ta gra też jest jego leszczu... No ba, jakbym nie wiedział. W przeciwieństwie do ciebie, czytać umiem i wiem, że bycie dzieckiem neo wcale nie jest cool, trendy, jazzy. Ja złożyłem sugestię twemu bratu, aby wyłączył zmianę rozdzielczości, bo niektórzy nie mogą w nią zagrać. Widać, moją opinię olano ciepłym moczem, skupiając się na obrażaniu userów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Podaj jeszcze adres i wpadniemy Ci na chatę i zrobimy bałagan, ja wyjem całą czekoladę a TuxMan zgwałci Ci psa. Po co nam takie dane ? Ej, ja chciałem psa! Za plecami rozdajesz innym najlepszy towar! Nienawidzę cię! to kim ty jesteś frajerze, hę? Fallord jest na tyle sfrajerzony, żeby wdawać się z tobą w jakiekolwiek dyskusje. Ja bynajmniej sfrajerzyć się nie dam i nie nakarmię trollucha. W ogóle to jakaś dziwna reklama - podawać na tacę swoją grę zaraz po reklamie gry zupełnie innej osoby. Bloczków kompletnie nie da się włączyć, jest tylko kretyńska muzyka i kretyński kolorowy napis. Za to wystawiam 1/5 i tym sposobem twój brat przez ciebie obrywa w tyłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi