london Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 http://www.getin.master.pl na tej stronie znajdziecie "przygody kapitana zenka" chce żebyście ocenili gre bo być może zrobie nowszą wersje. sterowanie: lewy przycisk myszy-strzał prawy przycisk myszy-super skok strzałki- sterowanie na boki i skakanie ps. piszcie też swoje wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mideooo Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Wykorzystałeś tutaj ten przykład bisharka :P Fajne, tylko że jak podskoczysz przyciskając strzałke to nierealistycznie szybko niesie bohatera do ziemi. Najbardziej mi się podoba ten super skok prawym przyciskiem myszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 http://www.getin.master.pl na tej stronie znajdziecie "przygody kapitana zenka" chce żebyście ocenili gre bo być może zrobie nowszą wersje. sterowanie: lewy przycisk myszy-strzał prawy przycisk myszy-super skok strzałki- sterowanie na boki i skakanie ps. piszcie też swoje wyniki <{POST_SNAPBACK}> Gra fajna dynam,czna ale powimnieneś dać ładniejsze tło i jakieś menu. W moim przykładzie został zastosowany pewien haczyk dzięki któremu wiem że dana gra bazuje na nim. Tak jest w tym przypadku, więc mógłbyś chociaż dodać ze użyłeś mojego przykładu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 dobra dodam cie big jak tylko zrobie menu. akurat jak zamieściłem tę gre tutaj to przypomniało mi sie o menu ale sie tym zajme. tło szukałem ale jakoś żadne nie pasowało. mideooo jak wcisniesz strzalke do gory to ją trzymaj to poleci troche wyżej sprobuj tez przycisnąć prawy przycisk myszy i strzałke do góry wtedy bardzo wysoko skacze. oczywiście w nowszej wersji poprawie tło i zrobie menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Super :thumbsup: Moj rekord to 28010 B) Przydatny bylby pasek twojej mocy i przeciwnikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dynamiczna. Grafika słaba no i gra mało rozbudowana. Ale mi się spodobała ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Skakanie kiepsko działa bo możesz spadając zwalniać. Zdobyłem 4450 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 może w nowszej wersji zrobie pasek z życiami. mało rozbudowana bo skończyły mi sie pomysły. grafika słaba i taka zostanie bo ze mnie słaby grafik. ps. mój rekordzik to 37280 :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Eeee... Mi się za bardzo nie podoba... Może mam zły gust, ale jakaś taka monotonna jest :] Mało akcji, tylko wciąż (prawie) ci sami wrogowie... Trza dodać jakieś efekty graficzne, tło, różne levele i guny B) Wtedy ocenie grę. Jak na razie - bez oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 zakol nie są ci sami wrogowie co chwile dochodzi jakiś inny typek. a co do broni to spróbuje zrobić jakieś inne typy ale nie sądze żeby mi sie udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 Dlatego też napisałem: tylko wciąż (prawie) ci sami wrogowie... Czytaj uważnie B) A co do broni, to naprawdę przydałyby się jakieś nowe spluwy... Np. panzerfaust :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 E tam... Nudne B) Lepiej wymyśleć sobie większy projekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 27 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 co do broni to niedługo zrobie mitacz ognia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Zrób może jakąś rażącą :] Typu rakietnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 28 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 robie bronie w dość odmienny sposób. że jak złapiesz np. miotacz ognia to tworzy sie nowy typek o takim samym wyglądzie i ma miotacz ognia ale mam jeden problem w roomie zaznaczyłem opcje "Object following" na bohatera i mój problem polega na tym że jak sie złapie miotacz ognia to tworzy sie nowy typek i chce żeby ta opcja na niego też działała. ogólnie żecz biorąc chce zrobić żeby opcja "Object following" działała na więcej niż tylko jeden obiekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 LOL ;] fajna gierka ;] TAk patzre ;] masz serwer na master ;] z Głogowa jestes :D me too ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 moze dac dla wszystkich ludzikow parent obj_gracz a w object fallowning dac obj_gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Możesz też dać kod: view_object=obj_gracz2 gdy się zmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_1908 Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 bardzo wypaśiona gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielokop Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 12350 ;] Ocena Gry : Grafika - 4/6 Grywalność - 5/6 Muzyka - 3/6 Ogólna ocena - 4+ Gierka fajna , tło mogło by być inne , polecam fanom tanków i asteroida , skoki troche mniej realistyczne ;] Ale to nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 jest już nowa wersja zenka http://www.getin.master.pl dostepne nowe bronie kilka nowych przeciwników i jak zniszczymy samolot to wypada z niego wieżyczka obronna która strzela w przeciwników. ściągajcie i oceniajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 gierka z deczka nudna, ale może być. Tylko mógłbyś zrobić jakieś inne pociski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 23 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 no przecież są inne :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Ale chodzi mi o te na początku, te kwadraty! Bo to są takie same jak w przykładzie Bigsharka :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 Mogłeś dodać pasek z hp i wynik. Amunicja może się wogóle skończyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 O właśnie, radSun ma racje :) Zrób licznik amunicji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Praktycznie nic nowego :] Nowi przeciwnicy i broń? Mało. Pracuj, pracuj :construction: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 wow,to jest gra-originalna.Tylko nad grafą popracuj.Ale tak spoko all ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 26 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 amunicji nie ma bo było by głupio gdyby w środku gry leciało na ciebie pełno wrogów a tobie sie w tym momencie skonczyla amunicja poza tym na początku robienia gry próbowałem zrobić amunicję ale doszedłem do wniosku, że będzie lepiej bez niej. Co do grafy lepszej chyba nie będzie bo grafik ze mnie marny. a co do nowości to tymon planuje zrobić w pełnej wersji więcej broni, przeciwników, nowe mapki, celowniczki do wyboru itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 ! C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\przygody kapitana zenka version 1.2.rar: Błąd CRC w przygody kapitana zenka version 1.2.exe. Plik jest uszkodzony ! C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\przygody kapitana zenka version 1.2.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum ! Nie mogę wykonać "C:\DOCUME~1\ADMINI~1\USTAWI~1\Temp\Rar$EX00.406\przygody kapitana zenka version 1.2.exe" :( sciongnelem prze IE i dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi