bigshark Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Kłake " Tą grę robiłeś na kodzie czy na klockach? (Mam wrażenie, że to pytanie już było...)" Zapewne na klockach... takiej gry w kodzie nie dało by się zrobić :D:D A co do gry to jest nawet dobra, choć nie rewelacyjna . Grafika wporządku .... jednak widok od góry jest już troche przestarzały . Ogólnie 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No nie zgodze sie Bigszark, dałoby sie na kodzie zrobić. A ta gra jest na pewno na klockach zrobiona, bo inaczje sie nie da w GMie, nie? ;] Przecież Execute a piece of code to też klocek ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 A ja myśle że zrobił na kodzie :P PS: Gra super. MMORPG to byłby super niemożliwie dobry :D Aczkolwiek nie wydaje mi sie by Autor miał ochote teraz całą gre przerabiać na mmo. Ale gra jest super. Najlepsza jaką widziałem w GMie. Myśle że nie zostane uznany za głupca jak dam śmiało 10/10. Poprostu mi sie tak podba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Na kodzie, pewnie że na kodzie :D Cóż pokaże Wam część mapy świata, którą rysuje na kartkach ;) Zdjęcie robione telefonem także za jakość nie odpowiadam :P Oczywiście będą jeszcze różne inne tereny - nie tylko lasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernesto Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 wszystko pięknie fajnie tylko trzebabylo napisac ze te odglosy nie sa twoje :] tylko z gry MuOnline :D (sie troche gra to sie wie :P) np. odglos tego buga jest odglosem ataku pająka w Mu :] bardzo duzy respect za ta gre widze ze musze sie zaczac troche uczyc :P 8/10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 wszystko pięknie fajnie tylko trzebabylo napisac ze te odglosy nie sa twoje tylko z gry MuOnline (sie troche gra to sie wie ) np. odglos tego buga jest odglosem ataku pająka w Mu Ale czy to zmienia fakt, że to jak narazie najlepsza gra w GMClanie (może później: na świecie). Tylko szkoda, że nie robisz tym samym sposobem co ja (nie chodzi tu o tworzenie RPGów). Ja w swoim temacie o Firenie daję coraz to nowsze wersje, zrób tak Borek, PROSIMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 hooah, zapowiada się ######ście :D nie mogę się doczekać pełnej wersji. imo najlepszy projekt na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 No no czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 hooah, zapowiada się ######ście :D nie mogę się doczekać pełnej wersji. imo najlepszy projekt na gmclanie. No to opinie mamy takie same. Hidden Sword przebija wszystko. Respekt człowieniu za to że chce ci sie pier***ić z tymi wszystkimi przedmiotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Ej ej to jak narazie najlepsza gra zrobiona w gm. Bo chyba nie widziałem lepszej na forum głównym i tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 czekamy na kolejne demo ;) mysle ze dozyje tych paru lat zeby zobaczyc ta gre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Borek! Pokaż na mapie gdzie jest start bo nie mogę się połapać. DEMO! PLZ!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 hmmm mam jedno pytanie, ile laduje Ci sie gra jak chcesz ja sprawdzic :> aha i bedzie dzwiek midi czy mp3, wav ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 aha i bedzie dzwiek midi czy mp3, wav ? Przeczytaj sobie przedostatni post Borka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 wiem ze kupi organki midi xD ale niewiem czy to niezepsuje klimatu gry......... moze mix :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zidanexx Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Hmm moja odcena 10/10 wszystko narazie ładnie zrobione a i jeszcze cos :-P czy będzie multi player bo fajnie by się grało... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ale jaki miał by być ten tryb multi, twoim zdaniem, chodzenie po mapce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 na tury :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Lol, na tury? :P Nie czaje o co chodzi... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Mam pytanie do Borka: Czy mogę użyć grafiki gościa (herosa) do mojej gry? W końcu to prawo autorskie więc muszę cię zapytać. Co do tur... NIE! Gry na tury są zazwyczaj nudne, a gra traci na jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 co ty dajesz, donre tury nie sa złe. Nie grałeś w HOMM3? ;) Chociaż do RPGa tego typu... musiałbyś przerobić to na Final Fantasy albo Pokemony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 mi sie zdaje ze to na jaja bylo :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Co do tur... NIE! Gry na tury są zazwyczaj nudne, a gra traci na jakości. Dobrze zrobione tury są w stanie przykłuć gracza do monitora na długie godziny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Tury w hack'n'slashu? -_- Pomyślcie ludzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja tak ogólnie na temat tur... A w HS raczej nie zalecam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOJAK Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Borek jesteś świetny taka giera.......... wow........ wystarczyło demko ........... nigdy bym nie przypuszczał ze mnie to wciągnie........ to jest boskie. świetny pomysł i wogóle świetna gierka......... szkoda ze nie pl;/ bo pomimo że ucze się 6 lat angielskiego to......... no........no to chyba tyle...........życzę powodzenia w dalszym robieniu tej gierki.......... i czekam na następne demko albo full version:-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Ja anglika nie znam ale jakos se radze :P Na prawde świetna gra! POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOJAK Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Borek jest sprawa... bo jak tak sobie gralem w to demko to sobie mysle ze moze sam bym zrobil jakas gierke (na poczatek banalna) wiec zaczelem szukac, grzebac, i wkoncu cos znalazlem. program gamemaker- znasz go swietnie- znalazlem poradnik ktory chyba ty napisales. wiec moze mi pomozesz chodzi mi o to ze chcem zrobic zeby postac szla tam gdzie klikne PPM. no ale nie potrafie;/ a moze masz jakis bardziej rozwiniety poradnik. moze moglbys go udostepnic. cokolwiek tylko prosze pomoz. Zaglądnij do FAQ (głównie punkt 5.) i nie zaśmiecaj tematu. Patrysław sorka;/ przeoczylem I znowu problem. No fak jest napisane jak to zrobic ale gdzie ten kod wpisac??? gdy daje step to jak mam nadac te ruchy gdzie wpisac kod??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 lol kojack niezasmiecaj tego tematu tylko graj w MU :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Co jest dlaczego temat tak przycichl? Borek robisz nowa wersje gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi