owyn Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Projekt zamknięty. Pozdrawiam Borka, za to że napisał kawał takiego kodu :P Hostowanie to nie dla mnie choć mam dobre łącze i komputer. Pozdrawiam i przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 lol, ide se przez las, blisko miasta, a tu 4 witche lol :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Co to za mania nagle, dwa serwery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Jakie łącze, bo nie widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 gnysiu, ja na Twoim miejscu bym się cieszył, przynajmniej nowi użytkownicy GMC, będą wiedzieli czym jest Almora :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Stwierdzam, że ten serwer jest o niebo lepszy, bo nie laguje i nie wywala mi błędów. :3 Tylko jakoś padł na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czemu serv offline? :) Edit: Potwierdzam Maxia <3 serwer jest super, normalnie git, nie ma lepsiejszego xD mam już 12k na koncie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 hmmm... skoro 24/7 to może ściągnę almorę... :) Wcześniej almora u mnie na kompie siedziała z 15 minut (? o.O) i poszła do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Serwer nie dziaałał bo zapomniałem zasilania podłączyć do laptopa, za utrudnienia przepraszam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Connection failed. Nie wiem ocb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Connection failed. Nie wiem ocb. Dupa jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dupa jesteś A ja Matthew ;] Napewno będzie często ten serwer? Chętnie przetestuję się jako łucznik :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Czemu offline :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Będziesz hostował, czy nie? Bo dodałem go do listy serwerów, ale moge zaraz usunąć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dupa jesteś Chyba ty globus... ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Gnysek, a ty hostujesz? Bo widzę twój serwer na liście :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi