Egzekutor Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam!!! Mam pytanko co do gm. Kiedy załaduje jakiś dźwięk lub muzykę w formacie mp3 robie obiekt żeby ją grał daje do room'a właczam gre i wyskakuje mi błąd "Unexpected error occured when running the game " Może ktoś miał tak już albo wie jak to naprawić. Prosze o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Uzyć lepszej kompresji MP3, albo użyć jakiegoś DLLa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 tego dll to ja wogóle nie kapuje i nawet nie wiem co to jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 GameMaker nie obsługuje MP3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 musi obsługiwać bo obsługiwał mi wcześniej a teraz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 tak jak mówił qnysek a jak nie wiesz co to, to zajrzyj do dokumentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 musi obsługiwać bo obsługiwał mi wcześniej a teraz nie GM nie obsługuje naprawdę MP3, a odtwarza je zewnętrznym odtwarzaczem (bodajże WMP). Po za tym jeżeli gra się nie uruchamia w ogóle to spróbuj piosenkę przekonwertować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 29 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Dokładnie, tak naprawdę do odtwarzania uzywany jest WindowsMediaPlayer. A DLL to Dynamic Libary Link - zbiór funkcji rozszerzających program (taka wtyczka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi