Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Oto przyklad latwego animownia pajaka za pomoca primitive_animation :) Zreszta musze odpracowac warny wiec : https://gmclan.org/up2522_11_primitive_animation.html Pozdrawiam,Pablo-GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 hmmm no fajnie, ale watpie aby cokolwiek dobrze wygladalo z taka animacja oprocz roznorakich pajakow, kleszczy i tego typu rzeczy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Całkiem niezłe, dla wiarygodności mógłbyś opisać kod :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Wiarygodnosci czego ? Wszystko jasne zreszta jak znajdziesz taki przyklad to powiedz. Co do opisania kodu : Moge go opisac lecz nie dzis bo nie mam czasu :) Pozdrawiam, Pablo-GM EDIT mozna sobie porownac kod starej v. i nowej ;) Prosze aby owa grafika nie byla wykorzystywana do gier jest ona zarezerwowana do SL'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 hmm... Może być, fajnie napisane, ale jest jedno ale: trochę "nie realistycznie" chodzi ten pająk :P jakby się zmniejszał albo wbijał w ziemię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Pablo, czy twoje, czy Psychixa. Bo rzekomy brak czasu jest już niezłym argumentem. Albo styl pisania podobny do Psychixa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Pablo, czy twoje, czy Psychixa. Bo rzekomy brak czasu jest już niezłym argumentem. Albo styl pisania podobny do Psychixa... Pental zrozum PsychiX mnie uczy kodowac bo tak naprawde jestem w tym zielony a co do braku czasu to prawda bo musze przygotowac sie do wyjazdu ma Remes Cup...A zreszta kod wg. mnie jest na tyle czytelny iz nie trzeba go opisywac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Pental zrozum PsychiX mnie uczy kodowac bo tak naprawde jestem w tym zielony Czyli jednym słowem to kod(przykład) PsychiXa a nie Twój, nieprawdaż?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Nieeee zle to zrozumiales widac podobienstwo w kodzie bo uczy mnie PsychiX... Dopiero sie ucze robiac proste gierki wiec dlatego przyklad troche slaby :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Beznadziejnie napisane, ten pająk się rusza jakby był z galarety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Plagiat!!! PsychiX ma ten przykład w swoim upie. Dodał go: 13.01.08 a Pablo dodał: 28.07.08. Jeszcze ta sama nazwa. Jak porównałem kody w dwóch przykładach to są one takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Plagiat!!! PsychiX ma ten przykład w swoim upie. Dodał go: 13.01.08 a Pablo dodał: 28.07.08. Jeszcze ta sama nazwa. Jak porównałem kody w dwóch przykładach to są one takie same. Ha wiedzialem ze tak bedzie ! Dodalem go wczesniej zeby dodal go do SL'a ! A owy przyklad chcial zobaczyc KubaGM wiec mu PsychiX dal -.-' Zreszta sam PsychiX jesli sie wypowie to potwierdzi iz to moj przyklad -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Ha wiedzialem ze tak bedzie ! Dodalem go wczesniej zeby dodal go do SL'a ! A owy przyklad chcial zobaczyc KubaGM wiec mu PsychiX dal -.-' Zreszta sam PsychiX jesli sie wypowie to potwierdzi iz to moj przyklad -.-' Ok, ale wiesz jak to wygląda. Mogłeś o tym wspomnieć wcześniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Bo trudno żeby ktoś z teamu cię zdradził. Przedstaw chociaż działanie kodu to uwierzę :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi