Qubatron15 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tytuł: Alone in the TORTURES Gatunek: Chyba zręcznościowa Opis: W grze chodzi o to by z jak największą przyjemnością pomagać swemu klientowi w mówieniu. [1 zdanie] Przychodzi (bądź jest przynoszony) on do gracza, bo nie może wymówić kilku ważnych informacji. [2 zdanie] Zadaniem gracza jest torturowanie go, aż powie, to co ma powiedzieć. [3 zdanie]. Trzeba jednak uważać - wskaźnik uszkodzeń ciała klienta należy utrzymać w wyznaczonej strefie przez 10 sekund i nie wolno go zabić, bo martwy nie przemówi. [4 zdanie] Miłej zabawy! :D [5 zdanie] Download: http://www.gmclan.org/up4228_4_Alone_in_the_TORTURES.html Rozmiar pliku: 11,2 mb - Sorry, że tak dużo, ale muzyka tyle zajmuje. Autorzy: Programowanie: Qubatron15, Użytkownicy gmclan`u Fabuła: Co rozumieć pod "Fabuła"? Narazie piszę: brak wątku fabularnego. Grafika: Qubatron15 Muzyka: Iperyt, MissingHelena Screeny: Menu: http://www.gmclan.org/uploader/4228/fe023d23dc.jpg Gra: http://www.gmclan.org/uploader/4228/Survival.jpg http://www.gmclan.org/uploader/4228/Campaign.jpg Dodatek go "game information": Narzędzie odkłada sie wciskając PPM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 grafika : poza menu taka sobie, brak dokladnego przedstawienia efektow naszych dzialan dzwieki : jakos niepasuja i rozpraszaja, tortury wymagaja skupienia gameplay : ciezko zalapac o co chodzi, radosne torturowanie koczczy sie szybkim koncem gry w sumie najlepiej to wyszlo ci menu, i napis na koncu za to 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak menu bardzo ładne, tak jak copoconaco brak dokladnego przedstawienia efektow naszych dzialan dźwięki bardzo fajne :P I w ogóle fajny pomysł -4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Topic dość nie poprawny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Hehe zabawna gierka ;) Grafika - 4/5 - ja duzo nie wymagam od grafiki - byle by byla przejrzysta i nieprzebajerowana ;) Dzwiek - 5/5 - jak dla mnie pasuje ;) Grywalnosc - 3/5 - szybko sie nudzi ;) Ogolem 4/5 Jestes dosc nowy i cieszy mnie to ze juz potrafisz zrobic cos lepszego i ciekawszego niz CtC :P Jak powiedzial copo - najlepiej ci menu wyszlo (ach ten wirujacy pentagram - cos pieknego :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Kurczę myślałem, że jak gościowi siekierką przez nogi pojadę to odpadną mu, ale nic.... To jest główny powód, zrób szkielet postaci (osobno głowę, nogi itd) i na tym działaj, jak narazie to jest bardzo cienko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Po pierwsze - waga gry. Po drugie, za szybko się kończy, po trzecie wygląd krwi. Zagrałem dwa razy i mi się znudziło, bo gra ładuje się dłużej niż pisanie tego posta. Mimo wszystko za pomysł dam Ci 3 i jak to rozbudujesz i poprawisz kilka detali to będzie o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Mi sie podoba :] a krew jak krew, ciekawy pomysł. A tak w ogóle to lubię tortury i dlatego dam 4/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 A tak w ogóle to lubię torturyCiężkie dzieciństwo? ;> Gra dość słaba. Akcje gracza nie wywierają żadnego wpływu na cokolwiek, więc bardzo szybko się nudzi. Dwójka z plusem za estetyczną oprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie podoba mi się ta gra. Strasznie nudna, a i muza oklepana. 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 gra mnie nie zaciekawiła ponieważ jak powiedział lenin myślałem że z siekiery coś mu odpadnie dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 @Slax: Zobacz Torture Game 3. Co do gry to dla mnie słaba wole w/w grę. Grafika nie obrazuje nasze wyżywanie się więc daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rozczarowałem się. Niemożliwe jest wyciągnięcie z niego informacji, powiedz chociaż że trzeba delikatnie żeby się struny głosowe nie roz... stroiły (:]), a nie mi każesz ciągle się męczyć @Down o to można by oskarżyć delikwenta up up ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easeful Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 lol ta gra z 2008 roku jest ktoś odswiezyl temat Punkt 16 regulaminu. Warn Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Taką samą widziałem na Wykop Gier tylko lepszą a tu link http://www.wykopgier.pl/gry-online/178/torture-game/ ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 @up czyli jednak nie taką samą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 fajny pomysł oooo, wy chore ze skóry syny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgadzam sie z Nikas'em. A tak pozatym, moim zdaniem ta gra jest chora <jesli chodzi o pomysl>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axe128 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Psychoza totalna nawet spoxik ale trochę trudna kampania ocena 4.5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi