D!4bl0 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Tytuł: Sirras Gatunek: to chyba jeszcze nie ma gatunku ale stara sie isc w strone RPG'a Opis: Nowa wersja gry kilka zadan do zrobienia, nowe potworki, dodałem też sklep i inne przedmioty. Zgłoscie sie do goscia z imieniem Valer. Download: Klik Rozmiar pliku: 6,5 mb po rozpakowaniu ok 8mb Autorzy: Programowanie: Ja(chociaz duzo sie nie narobiłem)+ chodzenie ala almora Maxpeyna Fabuła: -brak- Grafika: drzewa nalerzą do copoconaco, ludzik którym chodzimy do Gumexa, reszta z neta lub z mojego painta Muzyka: z Internetu Screeny: https://gmclan.org/up2237_6_sirrasscr4.html https://gmclan.org/up2237_6_sirrasscr3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 wieje nudą jak narazie. Podszedłem do jakiegoś wroga, zabiłem go i ciągle się rodził od nowa w tym samym miejscu niedaleko herosa... poniewaz robiłem to dziś Po jednym dniu robienia gierki już ją wstawiasz na forum? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja daje gry po jednym dniu i co? (liga 24 XD ) Tu jest zamało aby szukać błędów/niedopracowań, aby dawać gre do sprawdzenia co kawałek napisanego kodu to najpierw postaraj się aby zainteresowanie nią było wystarczająco duże (coś ciekawego, dobrze wyglądającego itp.), chociaż i tak nie radze tak robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Spoooko luz, chce najpierw wszystko zrobić ze strony technicznej a potem dopiero zrobić kwestie fabularną ;), może cos jeszcze dzis wrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Spoooko luz, chce najpierw wszystko zrobić ze strony technicznej może cos jeszcze dzis wrzuce To porób trochę i dopiero wstawiaj na forum, przecież nie będziemy ściągać i sprawdzać codziennie tej samej gierki z ciut bardziej rozbudowanym silnikiem hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Daje 2+/5 w zaokrągleniu 3/5. Co mi nie pasuje: *Drzewa mają sztywną animacje. *Brak animacji ataków potwora. *Szybki respawn potwora *ZA DUŻY zdecydowanie ekwiupnek po prawej xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 @up klawiszem i wyłączasz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Fajne :) Zalety [+] Dobrze wykonane Wady [-] Utrudnione zabijanie potworów [-] Nie da się dać przedmiotu (np. jabłka) do ręki [-] Sucha grafika Ocena: (5+1+1+1)/4=9/4=2.25/5~2/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Grafika jest straszna, interface zajmuje prawie cały ekran! W dodatku jest strasznie brzydki i się rusza, daj w draw poruszanie się za viewem. Jedyne co mi się podobało to drzewa, ale pewnie nie są twoje. 2/5 PS. Yeah 1000 post! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ocena: (5+1+1+1)/4=9/4=2.25/5~2/5 :thumbsup: Troche Ci nie wyszlo to dzialanie . ;p RPG lubie , szkoda ze nie moge poprac i potestowac. Po screenach niezbyt atrakcyjne , ale jak wiadomo nie sama grafika czlowiek zyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Powiem tak, jak skoncze sklep mape i szóste zadanie, i kilka nowych mobów to zarzuce nową wersje heh zapomniałem powiedziec, "i" wyłącza inwentarz po lewej stronie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Powiem tak, jak skoncze sklep mape i szóste zadanie, i kilka nowych mobów to zarzuce nową wersje heh zapomniałem powiedziec, "i" wyłącza inwentarz po lewej stronie, Hmm usunąłeś linka? Bo w upie są tylko sceeny... Jak tak to szkoda :P bo bym przetestował :lol: B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Dobra robie reaktywacje i wrzucam nową wersje z kilkoma zadaniami. Dodałem tez kilka modyfikacji, link do gry w pierwszym poscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Jak narazie to dosc wczesne stadium. Duzo rzeczy przypomina Almore, radze zrobic kilka innowacji zeby nie bylo tylu podobienstw. Pozatym musisz zrezygnowac z tak duzego inwentarza, zrob wlasne menu na rozmowy z npc(nie GMowe, masz wlasny sklep wiec nie rozumiem dlaczego nie zrobiles wlasnego okienka z rozmowami?), napisy w sklepach sa niewyrazne, daj cos aby bylo widac czy trafiam w potworka czy on mnie trafia(efekty krwi, dziwieki, cokolwiek!). No... chyba tyle, pozatym to zjadl mnie wilk i mialem dosyc. :P Czeka cie masa roboty zeby z tego cos wyszlo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Grafika wielki"-" , popraw ją , jeśli chodzi o samą grę to niektóre obiekty się poruszają w inventory... daje jak narazie 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D!4bl0 Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No cóż, grafikiem nie jestem i nie umiem robic dobrych grafik ;/ Ale cos tam bede sie starał zkitrać w paincie, a co do systemu dialogów jest już prawie napisany, tylko musze wgrać do projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha_z_Kosmosu Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Heh gierka nawet fajna lecz ja mogłem wykonać ten quest z listem wiele razy ... A grafika wielkiego pająka wygląda bardzo zabawnie :P na razie nie oceniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Gierka nawet spoko... Ale ta grafika interface i invenroty, hmmm nie za ładna. Engine nawet niezłe lecz ta grafika odrzuca :P I jeszcze jak chodzę to przyciski na interface "skaczą" Rób dalej a może coś super wyjdzie :P 3/5 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi