-DE- Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Jakikolwiek filtr przy 13 kolorach? O-K... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No dobra, ale itak nie wierze że twoje. :] EDIT: Co do filtra to się właśnie zastanawiam! Ale chyba "light_essensiw" czy jakoś tak hłe! :P No dobra!! <{POST_SNAPBACK}> To że nie wierzysz to już Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Cobra - zobacz profil użytkownika DE na http://pix.art.pl . To ten sam gość. Na pewno jeden z lepszych tam ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Jak to jego rysunek, to zaraz będziemy się bić o grafika. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Na 100% jego. W internecie nie znalazłem takiego obrazka, nie widać filtrów, a tu kolejny dowód: http://pix.art.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=292 Ktoś nadal nie wierzy :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja tam wierze, ale z takim talentem, to on ma wygraną w kieszeni! Powinni tego zabronić! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Koleś ma niezły talet, jakby zrobił grafikę do gry na tym samym poziomie co ten obrazek to...! To może niech narysuje coś jeszcze to się przekonamy np. końa albo kure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Nie bede nic rysowal (a na pewno nie konia lub kury =), bo: -nie mam czasu na takie zabawy -nie zalezy mi na przekonywaniu kogokolwiek @Maximal - moze zmobilizuje pozostalych do wiekszego wysilku =DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 -DE- bym mógł Cię prosic o zrobienie grafiki do mojej gry??Troszke jej już zrobiłem ale nie wychodzi mi reszta.Jak by coś to proszę o kontakt tu taj na forum lub gg1806221 & mail bucior1@tlen.pl :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Oooo witam DE :) Jestem twoim fanem ;] Uwielbiam twoje pracki, są wspaniałe :D Ja może niedługo coś dodam do konkursu, ale i tak DE wygra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bucior@ Ty chyba nie wiesz co DE potrafi. DE@ Dlaczego praca na pix.art.pl się nie pojawiła? =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Gadanie. Ja tam bym głosował na Maximala za chrupki o smaku chrupek :D PS. Gdzieś tutaj niedługo pojawi się moje żarcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Listopada 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bucior: A ile oferujesz za zrobienie grafiki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 A to jeszcze do ustalenia zostanie pomiędzy mną a osobą która bedzie chciała zrobic grafike :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 - - OWOC - - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 No Zakol nie należe do ligi ale uważam do za naprawde very gut.to jest wiśenka czy jabłko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Owoc!! :P Fruit! Obst! Ale co to nie wiem :] Miało być jabuszko, potem wiśnia, a w końcu wyszło coś takiego, czyli Sam Nie Wiem Co :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Ale i tak ładne. Sorka że pytam ale nie chce zakładac nowego teamatu może mi ktoś powiedziec czemu na forum jest czas letni czyli np.11.30 a nie 10.30?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 Bo masz źle ustawione w panelu kontrolnym, ja sobie już dawno przestawiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 To jest ryba. Ryby sie je. Ranmus, jak sie sprobujesz czepic to zamorduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Ponownie konczymy konkurs. Z jednej strony zawiodla mnie znaczna czesc uczestnikow, ale z drugiej strony mamy chyba najlepsza pracke w calej LP. radSun BP Ultimate Cobra Maximal -DE- Zakol Woock Glosujta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Już koniec? Dopiero zacząłem rysować :D Ale obecnie zagłosowałbym na... Zakola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Moj glos dostanie -DE- i jego gruszka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Gdybym wybierał najładniejszą do by była praca DE. Ale wybieram inna: Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 No to ja głosuję na Zakola. Ładna ta wisienka, czy tam jabłko, czy co to jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2QL4SQL Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 [usunięte] Ach, sorry. Nie wiedziałem, że głosować mogą tylko uczestnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Głosuje na Zakola A ty 2QL4SQL to nie brałeś udziału chyba, więc nie głosujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Głos na -DE-. Pracka Woocka bardzo słaba w porównaniu z poprzednimi, sporo niechlujstw (np. czarne kontury wokół oczu które totalnie nie pasują do reszty wykończenia ryby, która nigdzie poza oczami i ustami nie ma czarnych konturów!), chociaż bardziej niechlujnej pracy od mojej to nie ma ;p. Prace radSuna i Maximala nic pięknego nie mają. Chyba głosy na Maximala to były tylko za humor, ale ludzie! To jest liga pikselowa! Tu nie oceniamy humor, tylko jakość pracy! U Cobry brakuje cieniowania, zaś Zakolowi niezbyt ono wyszło. Dlatego głosuję na DE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Głos na -DE- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 -DE- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi