Dawidsu Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Oto moje zgłoszenie. :) BOBROCHÓD Kolory: a z 35 Czas: 1.5 godz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 No no nieżle, ja tesz wystartuje! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Oto moja pracka którą zrobiłem z nudów. Przedstawia ona jakiś pociąg z przyszłości, zapewne na poduszkach magnetycznych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Hej, ludzie! Koniec terminu postowania prac za pasem, a wy co? Zapomnieliście? Dwie prace to mało. :( Rysujcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 5 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Nie martwiaj sie, ja na bank jeszcze cosik wrzuce :) EDIT: I oto jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Spóźnienie mocne, ale co tam :) Koniec konkursu! Głosować możecie na następujące prace: Dawidsu Anaconda Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Głos na Woocka za oryginalność :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 7 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 No to teraz ja... Dawidsu - fajny obrazek. Fajny bober, niezłe tło... Ino auto kuleje, a to właśnie ono jest najważniejsze. Anaconda - tło jest lipne, ale pojazd całkiem fajny. Głos na Anacondę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Pan Woock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Woock; dajmy szansę polski marką :D P.S. Tak mało osób narysowało bo wszyscy robią gry na konkurs :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Ja przerwałem robienie gry na konkurs, żeby zająć się aagm który podczas odradzania przeżywa kryzys :( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 7 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2005 Woock. PS. Marmot@ Ja wogóle nie robie gry bo nie mam za grosz dobrego pomysłu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 Woock ma ode mnie plusa za oryginalność, ale myślę, że jednak Anaconda włożył w swoją pracę więcej... pracy. :) Dlatego też... Anaconda P.S. Sorry, że późno, ale mi się GMCLAN coś nie chciał wczytywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 :boxed: To już koniec terminu?! Zagapiłem się... W takim razie pokażę wam moją mistrzowską pracę kiedy indziej. Potrzymam was w niepewności. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Eeee... mam pytanie ;p. Czy można tylko stawiać punkty po punkciku czy można pędzlem 1x1 normalnie rylcować? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Niekapuje :D Ja na Dawidsu,to jest to.Anaconda wybacz mi :D Woock,rozczarowales mnie,doprawdy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 @Kleofas - O ile nie uzywasz pedzla z rozmyciem, to mozesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 9 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Koniec głosowania. Oto wyniki: Woock 5 Anaconda 2 Dawidsu 2 Temat nowego konkursu: jedzenie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radSun Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Pierwszy dodam swoją pracę FRYTKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Zrobione na szybko z powodu braku czasu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 20 min. i jest: Fast Food!! blee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No to teraz ja :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 I żeś Maximal zrobił w tym samym stylu co ja, czyli bez ditheringu, samo gołe cieniowanie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-DE- Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Gruszka-zabojca ;) (13 kolorow) @Cobra - ha-ha? =D Nie masz pojecia o czym mowisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Przecierz to ściągnięte z sieci widać. To łamie zasady pixelartu, widac że był urzyty filtr. @-DE- = Alesz wiem o czym mówie!!(chyba) :cold2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Przecierz to ściągnięte z sieci widać. To łamie zasady pixelartu, widac że był urzyty filtr. @-DE- = Alesz wiem o czym mówie!!(chyba) :cold2: <{POST_SNAPBACK}> Jeśli jest to ściągnięte z sieci to pokaż źródło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Cobra, to moze powiesz nam jaki filtr tam widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No dobra, ale itak nie wierze że twoje. :] EDIT: Co do filtra to się właśnie zastanawiam! Ale chyba "light_essensiw" czy jakoś tak hłe! :P No dobra!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi