Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jestem za :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Może też coś pixelnę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tylko dajcie ciekawszy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 @up temat: "Tymon" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No to już, czas do 21 bez ograniczeń rozmiaru czy koloru. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Tymon, daj zdjęcie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie no żartowałem. Coś prostego na początek może. Choć jaki by temat nie wybrać, będzie on trudny dla większości. Ja mam tak. 1. Postać użytkownika do gry w stylu Street Fighter - bijatyki. Na przykład taka. 2. Avatar który by charakteryzował waszą osobę - autoportret? :) 3. Mockup gry platformowej. Przykład. Jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Optowałbym za numerem drugim. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ja też za drugim :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hmm... Pomysł dobry, ale i tak Tymon wygra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 222222tutututu <- :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie będę brał udziału. Tylko ocena, ew. wykrywanie ripów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 2, o ile nie chodzi o autoportret, tylko cos co w pewnym sensie może nas opisac, lub opisac naszą osobowosć (to znaczy że nie musi byc narysowany człowiek). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 To kiedy ponowny start? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Micanser. Po prostu avatar który by charakteryzował waszą osobę - cechę, wygląd. Nie musi być człekopodobny. :3 Możemy zaczynać nawet za 5min, o ile znajdą się Ci chętni. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 proponuję osobny temat - może dział forum Liga 24 zmienimy na Ligi GMC i po kłopocie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Liga pojedynków? To zmień. :P Albo po prostu zrobić dział dla osobnych pojedynków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Grudnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 nie wiem czy warto dodawać jeszcze jedną kategorię i zaśmiecać listę for Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jeśli jest wokół tego wszystkiego ruch - a jest - to nazwał bym to raczej sortowaniem zawartości. Jak dla mnie warto zostawić dział Ligi 24 osobno i dodać nowe pod forum dla pojedynków użytkowników - coś na zasadzie szybkiego starcia dwóch lub więcej twórców, czy dla czegoś w stylu ligi pixelowej. Jeśli już łączyć to przydało by się pozmieniać nazwy tematów odnoszących się do Ligi 24 i dodać jakiś prefiks. :P Temat jeszcze do obgadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Po prostu avatar który by charakteryzował waszą osobę - cechę, wygląd. Nie musi być człekopodobny. :3 Ale może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Wyrażenie "nie musi" stawia sprawę wystarczająco jasno jak mniemam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 hmm, no ja bym sie nawet na to pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 No ja też się na to pisze ;) Zaraz se coś dla treningu popixeluje =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Hehe walne yode - no jestem za :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Ujdzie? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 wchodze w to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Proponuję wstrzymać się z publikacją pracek do czasu, gdy będzie podjęta jakaś konkretna decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Jam być za <--- xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi