Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam! Mój team, C+ Studio, nie ma dużo programistów... grafików... webmasterów... Więc piszę na forum, w potrzebie kilku osób. Nie wymagam dużo, wystarczy, że umiesz coś dobrego... i wtedy jest dobrze, masz możliwość należenia do teamu. Każdy kto chce należeć do teamu, musi pokazać coś, co potrafi w swoim kierunku (grafik grafikę... itd.). Nie zmuszam nikogo, powtarzam nikogo Pozdrawiam, staff of PS!: I każdy kto należy do teamu dostanie takiego userbara jak ja mam :], i nie czepiajcie się proszę, nie chcesz należeć do teamu, nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 I każdy kto należy do teamu dostanie takiego userbara jak ja mam Jak bym go chciał to już bym dawno skopiował i nie czepiajcie się proszę, nie chcesz należeć do teamu, nie pisz. Ja nie chcę, ale się przyczepię do brzydkiego logo timu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 @UP: no to... od teraz zastrzegam se userbar prawami autorskimi XD i logo też (ale prawami "nie krytykuj" xd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Co jak co, ale logo zrobione na podstawie gimpowego tutoriala chyba nie przejdzie ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja się mogę na chwilę dołączyć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja nie dołączam. Ja piszę programy osobiście z Vegetą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ja piszę programy osobiście z Vegetą tongue2.gif Kucharek lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dobra dołączę się do ciebie ale będę "szefem wszystkich szefów" ok.?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Crack~ ile płacisz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kucharek lepszy. Wole warzywko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 nie ma nic za darmo... :P nie ma nic za darmo... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Ja bym chciał ale ten głupi Snake nie chce się ode mnie odczepić ( wiem, wiem, jestem pro mastah itepe ) i jakbym odeszedł z gamebase team ( same nooby ) to bym dostał bana :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 lol, Kofel xD Fajne logo ! ;D Pomimo gratisowych userbarów, ja się nie przyłącze bo mam już team, poza tym, ktoś musi znęcać się nad Kofelem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Prawie jak paint ;o Ciekawi mnie czy specjalnie tak kiczowo to zrobili, żeby pokazać jacy z nich Pixel-Art mastah w PS czy po prostu są niezdolni zrobić nawet logo x_X* * wiem, wiem... Ostatnio wredota ze mnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W czym zamierzacie pisać? W c++ ? :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 W czym zamierzacie pisać? W c++ ? :lol2: Jak sama nazwa wskazuje - na pewno tak! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 lol No to na pewno zrobicie jakiś wielki projekt :D Dołączył bym się ale w c++ prawie nic nie umiem. Crack musisz znaleźć kogoś kto by się znał na c++ przynajmniej w stopniu średnio-zaawansowanym i jeszcze kogoś kto by się znał na OpenGL lub DirectX'e i jeszcze na WinAPI albo Alegro. Na gmclanie chyba takich osób nie znajdziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Hmm... na razie w GML (KoU), i potem w maybe OpenGL lub ogre. #Wojzax: ok. no to witam! #Kofel: szkoda ;( #DamianD2111: ciebie? to nawet za dopłatą nie wezmę :| #Pieter: Jest w nazwie tematu... nie mam siana, i tyle ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No to ja powiem tylko ze bede sie przygladal temu nowo powstajacemu zjawisku i nie powiem ze to nie wyjdzie - od czegos przeciez kiedys trzeba zaczynac, nie zawsze uda sie zebrac na poczatku grupe profesjonalistow, a nawet amatorzy w grupie maja szanse sie czegos nowego nauczyc. Tyle ode mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 No ok... dzięki PsichiX =] @Topic: to ja się zabieram za KoU, chcę skończyć demo w tym tygodniu(nie jestem pewien, czy będzie :D, ale to możliwe). Nie będzie mnie na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Żaden mój team nie doszedł do celu ;) Chociaż od jutra może się to zmienić, ale nie zapeszam :P . Trzymajcie kciuki :). Jutro wytłumaczę o co chodzi. A tobie crack życzę powodzenia :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Jeżeli team nie posiada przynajmniej jednego członka który potrafi programować to jest porażką. :s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Yoda, a poco im programista? Mają pomysły! I to się liczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Przyczepiliscie sie jak mucha do gowna i tyle dajcie mu spokoj moze mu wyjdzie z kad wiecie :P Ja tam mu zycze szczescia i tyle :) Pzdr all a i Yoda nie uwazaj sie za wielkiego pana bo kims tam jestes na gmclanie ... No to bedzie tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Właśnie! Yoda się wozi jak rolnik ciągnikiem po polu. :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Hehe Dobre Ranmus ! Ale wiesz ze ty mozesz go zawsze upomniec bo on przesadza jak na moje oko... gdyby tak se poczytac jego posty to sa one tylko dogryzliwe badz niemile .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale wiesz ze ty mozesz go zawsze upomniec bo on przesadza jak na moje oko... gdyby tak se poczytac jego posty to sa one tylko dogryzliwe badz niemile .... A co ma robić? Bawić się z osobami które zakładają super timy nic nie umiejąc, lub z tymi co nawet nie wiedzą co to dokumentacja i gdzie ona się znajduje? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ranmus, zachowujesz się jak TuxMan i to gorzej. Lizesz dupy, ale dziewczynom. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ddusia94 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @Lenin: to nie znaczy ze moze se wszystkimi pomiatac :) owszem ja nie bronie ale sa pewne granice... @Kofel: Lol?? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Lizesz dupy, ale dziewczynom. ;D W jakim sensie ;p ? Bo z pewnego sensu to całkiem normalne, w końcu Ranmus raczej homo nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi