Tidimel Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Hmm, też ocenię. Bardzo mi się podoba. Fajny pomysł. Piąteczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Bardzo dobra gra, chociaż gdzieś już widziałem trochę fajniejszą, flashową wersję flowa (chyba na którymś z cedeków dorzucanych do magazynu Click). W każdym razie piątka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 wy*ebista gierka zasługuje na 5 ciekawie zrobiona ale troszke szybko się nudzi jednak pomysł świetny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Juz w nie jedna gre propaganji gralem... tak naprawde we wszystkie back, ale wszystkie gry propaganji sa takie same, a takimi grami to mi sie zygac chce(no offence to propaganja) hehe nie ma tematu w którym po mnie nie jadą. W deep przyznam sie za długo nie pograłem dlatego nie poznałem uroku i nie bede stawial wyroku, bede mniał więcej czasu to pogram bo po tym co widzialem i czytalem to zapowiada sie luzior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 fajne te plemniki nawet,pograłem troche poxipol zaklej gębe i nie wypowiadaj się na temat propaganji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @belcik-lol, co to za reakcja, ja tylko swoja opinnie dawalem, chodziaz zauwarzylem ze jest offensywna wiec dopisalam na koncu przeprosiny, propaganja teoj maz czy co? podlizujesz sie tylko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ostatnio ktoś mi przypomniał o tej grze i zaproponował, by: - zoptymalizować grę, - dodać save'y, - urozmaicić rozgrywkę, - i przede wszystkim dodać walki multi z jakimś prostym systemem rankingu. Mógłbym liczyć na jakieś ewentualne zainteresowanie? Projekt ruszyłby dopiero we wrześniu. Mam też nadzieję, że mnie się nie odechce, czego niestety nie można wykluczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No ba! Spędziłem przy tej grze kilkadziesiąt świetnych minut! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Niestety multi nigdy nie próbowałem robić i obawiam się, że mogę dać ciała z tym - ale spróbuję :). Jeżeli masz (i ktokolwiek inny) jakieś ciekawe pomysły na grę, możesz się podzielić uwagami, wezmę to na pewno pod rozwagę. Btw, co powiecie na odświeżenie soundtracku? Ten jest płytki, nie oszukując się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi