dziadekkleofas Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 http://walfas.org/flash/create.swf Znalazłem przed chwilą śmiszny edytor scenek z udziałem Touhou. Za jego pomocą można zrobić różne obrazki i komiksy. Np. takie coś skleciłem na potrzeby 4chanowskiego tematu: You know what to do. Zapobiegawczo dziś zakładam temat, bo jutro już pewnie nie będę o tym pamiętać, a was minie zabawa. Zresztą, w nocy same suchary robię - wyśpię się porządnie, i będę mieć fajne pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Nie mam pojecia co to Touhou, i nie szczegolnie mnie to obchodzi. Edytor calkiem rozbudowany, zrobilem se takie cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Dziadka komiks miał jeszcze jakiś humorystyczny sens ;p twój już nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 balfrghrw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 o kurfa xD rozwaliło mnie to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Rozumiem, że to zdziwienie spowodowane przez "Cairo 3" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ha, Marmot pierwszy odgadł pointę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Yiff, cz. 2 Grrr... dublepost. Jak chciałem zrobić specjalnie to na złość mi łączyło, a teraz co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 A teraz wałek xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 balfrghrw. Nie no, dobre :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Trzecia część trylogii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 ftw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 @up @up to jest niby śmieszne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ten ostatni odcinek to Smalec Adwenczers przypomina, czy jak to tam się zwało ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ten ostatni odcinek to Smalec Adwenczers przypomina, czy jak to tam się zwało ;p . Aż dziw bierze, że to jeszcze krąży w sieci :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 GMCLANowe przygody - Part 1 :D buehehe i w tym stylu powinien wyglądać temat z gmclanowymi cytatami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 gnysek - podrywacz biedny user [smalec edition] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Edit: A co to w ogóle jest Touhou? Miłego grania. biedny user [smalec edition] "Wą. Znajdź se inny" ;ppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 ;p [10:46:20] Dziad: globisz [10:46:26] Dziad: odpowiedz w temacie z komiksami [10:46:29] Dziad: zebym nie robil doubleposta BTW: Czytając to żeś teraz odkrył potęgę oriona. Enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Aktywne spędzanie wakacyjnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 A pamięta ktoś komiksy GMCLANowe robione przez Ranmusa ;p ? W jego uploaderze wciąż są pod nazwami strip ;p https://gmclan.org/up1.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Hm. Znalazłem swój temat gdzieś na drugiej stronie. To niedorzeczność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 bueheheh dobre dobre :D Hm. Znalazłem swój temat gdzieś na drugiej stronie. To niedorzeczność. To rób więcej takich komiksów, to temat ciągle będzie na pierwsze stronie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 btw, dziadek, możesz wklejać linki bezpośrednio do obrazu? Zbyt długo się ładują linki, które dajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 btw, dziadek, możesz wklejać linki bezpośrednio do obrazu? Zbyt długo się ładują linki, które dajesz. A co to za różnicę zrobi, parę kilobajtów hateemela zassie? Ale dobra, macie miniaturkę z hotlinkiem: EDIT: A to już ostatni komiks, który sporządziłem i przechowałem przez ten czas, bo wrzucić zapomniałem. Jak nikomu nie będzie się chciało robić to zrobię więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 http://i34.tinypic.com/zn39kh.png Kiepski w tym jestem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A co to za różnicę zrobi, parę kilobajtów hateemela zassie? Ale dobra, macie miniaturkę z hotlinkiem: EDIT: A to już ostatni komiks, który sporządziłem i przechowałem przez ten czas, bo wrzucić zapomniałem. Jak nikomu nie będzie się chciało robić to zrobię więcej. Dziadek, jak zwykle robisz najlepsze komiksy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 gdzie się daje więcej kratek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi