Tofik Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam, chciałem zaprezentować wam moją gierkę, w sumie z przed roku "Magic Wars" gierka może nie genialna ale może komuś się spodoba, bardzo bym prosił o oceny. https://gmclan.org/up743_4_magic_wars.html Najlepiej grać w trybie multiplayer bo najbardziej rozbudowany Sterowanie: Myszka strzał - spacja ustawianie różdżki - strzałki lewo i prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Po pierwsze, w tym dziale dajemy nieskompilowane przykłady, a nie pliki exe. o.O Jak chciałeś wystawić grę to trzeba było w odpowiednim dziale i dostosować się do szablonu. Topic: Gra głupia, jedyne co w niej fajne to menu. Grafika do bani i sterowanie beznadziejne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Zły dział, jak zauważył AoM Gra nawet fajna, ale można by ją trochę rozbudować :P I tak lepsza od tych kiczy, które niektórzy dają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 sorki za to że w złym miejscu, ale dość dawno mnie nie było na forum i się trochę pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 nie no gierka zła nie jest, ale bardzo niegrywalna, szybko nudzi. grafika całkiem w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Menu ładne, ale gra trochę za prosta. Ale fajne efekty ;) 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tofik Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 właśnie grafikę słabą zrobiłem bo za bardzo nie umiem, a gra może wydaje się prosta ale mi trochę czasu zajęła zwłaszcza że wszystko sam robiłem, najgorzej było z wiatrem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 pamiętam jak potrzebowałeś pomocy do tej gry. Komu przyda się plik exe?? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Najpierw robi się grę a nie menu. Menu ładniej wygląda niż gra. Dlaczego ten magik nie ma włączonego transparent? I strzelanie do tarcz? Co za koopa. Menu: 3 Gra: 1 Czyli będzie 2 :thumbsup: Btw. Nie ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Nie ma screenów? dam 5 ! ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi