kryniak Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dla twojej świadomości nie podrabiałem screena ;). Tylko napisałem w Gejm Mejkerze program który wciska H n-razy na sekundę. I zniszczyć sobie zabawę, pięknie. @Damian: Po dwukropku powinna być spacja. Przykro mi, nie jest to najlepsza podróba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 TYLKO nie myślcie, że ja podrabiałem screena ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 @kryniak: wiem że powinna tam być spacja ale liczby się nie mieściły... ale i tak łatwo podrobić screena wystarczyło w paincie skopiować te cyfry i powstawiać do wyniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Dla twojej świadomości nie podrabiałem screena ;). Tylko napisałem w Gejm Mejkerze program który wciska H n-razy na sekundę. Też sobie taki napisałem ale mi nie działa xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Oh wy cheaterzy, nie macie nic innego do roboty? Idźcie se pograć w piłkę a nie cheatować każdą gierkę jaka się trafi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 @kryniak: wiem że powinna tam być spacja ale liczby się nie mieściły... ale i tak łatwo podrobić screena wystarczyło w paincie skopiować te cyfry i powstawiać do wyniku... lol w paincie? nie lepiej wejsc do kodu gry i zmienic wartosc var record=100000;? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Widzę luksior dekompilujesz gry... Będę wiedział, żeby nigdy tu nie publikować swoich dzieł ;/ bo przyjdzie taki, spojrzy w kod gry i gdzie tu kurfa prywatność co??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 znalazł się haker! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Oh wy cheaterzy, nie macie nic innego do roboty? Idźcie se pograć w piłkę a nie cheatować każdą gierkę jaka się trafi. zazdrościsz innym, bo sam nie umiesz <_< Co do do wyników, to rzuciłem ładne 347 (nie, nie czitowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Nie rozumiem was, czemu wy tak mało macie rzucacie oszczepem ? Czy nie umiecie naciskać szybko klawisz H ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Przecież nie będę siedział przy kompie cały dzień i wciskał klawisz "H" nad jakąś grą, jakbym nie miał nic innego do roboty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Grę zrobiłem po to, żeby każdy mógł się bawić, ale jak nie umiecie to wasz problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Grę zrobiłem po to, żeby każdy mógł się bawić, ale jak nie umiecie to wasz problem. popieram twoją wypowiedz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Widzę luksior dekompilujesz gry... Rzeczywiście, jest co dekompilować w tej grze, nie ma bata. Przecież to w Javascript pisane xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 nie mówię o tej grze ;p ale innych tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Wystarczy wpisać sobie adres gry + nazwa pliku podana w head z kodem JS... Gra całkiem ciekawa, ale tyle roboty dla takiej mini - gry :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi