Darlix Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Tytuł Death of Desert Gatunek Strzelanka Opis Jesteśmy na pustyni na terenie prywatnej bazy wojskowej w USA W grze wcielamy się w tajnego agenta który wykonyje zlecenia swojego zleceniodawcy. My musimy zebrać 2 walizki i dostarczyć je VIP-owi. W grze jest dużo przeciwników ale w wersji demo mamy tylko jedną broń i jedną misję. Mamy nieskończoną ilość amunicji. Download http://www.gamemaker.pl/up3689_4_Death_of_Desert.html Rozmiar pliku 3175 KB Autorzy: Programowanie: By DamianD2111 Grafika: By DamianD2111 Muzyka By DamianD2111 Fabuła By DamianD2111 Efekt śmierci i pasek życia wykorzystany został z przykładu "topdown" . Screeny Screen Screen2 PoZdRo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Grafa do d**y. Menu nie ma nic wspólnego z grą. 2/5 Na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Lol, nawet nie ściągam... Popracuj nad grafiką ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 grafa jakas dupna jest ale sciagne i sprobuje moze mi sie poszczesci, ocene dam w edicie EDIT:3/5, a co to jacys przeciwnicy jakieś maszin gany maja a ja jakis dupny pistolecik jeszcze strzelam przez drzewa a oni nie? a wogole to troche malo hp zabiera ten maszin gan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 to jest tylko demo... chciałem tylko zobaczyć opinie innych użytkowników i zacząć robić poprawki! a i przez drzewa nie da się strzelać! są między nimi małe odstępy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Death of desert? Śmierć pustyni? =O który wykonyje zlecenia swojego zleceniodawcy. lol ;D omg to ma 3 gwiazdki :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 sorki, że to napiszę, ale gra jest syfiasta... po wejściu do menu opcji zobaczyłem tylko szary ekran, i nie mogłem wyjść z tego. grafika dupna, postać zatrzymuje się na czymś zielonym, bo tego wygląd ludków to przegięcie, ogółem jeden wielki syf 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Co to zaa kulki i kwadraty? :blink: Bardzo słaba grafika. Już fabuła lepsza (tylko to co Yoda zacytował wypadało by trochę zmienić na np. Wykonuje zadania swojego szefa czy tam porucznika ;p) Ale niestety gra to klapa, grafika zbyt uboga. Dlaczego w menu w tle jest robot, a koło napisów kotwice? To jest gra złap robota na wędkę czy co? 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 9 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ojojoj gra dosyć kiepska, głównie odstrasza grafika. Naprawdę, to najgorszy element. A co do grywalności to niby jest trochę lepiej, ale parę szczegółów trzeba poprawić. Np. Mashin gun wroga. Jak jestem zbyt blisko wbija się we mnie z karabinem, a ja nie mogę go nawet trafić, ani gdziekolwiek uciec. Jak na razie 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Kliknąłem 'options' i pusty ekran.Strzelasz kulką do kulki.Sterowanie dupne.W ogóle cała gra dupna.1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 to jest pierwsza gra (testowa) aby zobaczyć co trzeba poprawić i teraz już wiem! dzieki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Więc tak... gra nawet prosta, ale przeciwnicy są trochę głupi (próbują przejść przez ścianę), w Options nic nie ma. Grafika z Painta (żal.pl), wszystko inne git. 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @TuxMan: Biorąc pod uwagę twój opis 0 to by było mało ^_^ Grafika: 1 Grywalność: 1 Silnik: 2 Nie widzę potrzeby publikowania takiego dema... błędów nie ma w czym znaleźć tak długa i skomplikowana ta gra :P I na dodatek te super pociski.... bogate opcje konfiguracyjne.... PS: I super szybki serwer z plikiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No menu beznadzieja nie pasuje kompletnie do gry grafika tak samo myśle że dam 2 na zachęte :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Dobra, mnie obrażacie to i ja was :[ GRAFIKA DO DUPY I WOGÓLE PRZEROBIONY PRZYKŁAD HAUHAUHAUha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Oh, prawie jak Manhunt! Lecz prawie robi wielką róznice, ogólnie beznadziejny projekt... Grafika z pajnta ;{ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloin Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Błeeee. Grafa taka, że na wymioty mi sie zebrało :sick: Ten projekt wymaga jeszcze wielu poprawek. Ojjj, strasznie dużo ostatnio ludziska dają "kaszanek". Daję 1/5 na zachętę :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Golin: Daj coś lepszego jeśli potrafisz takie zrobić <_<... Pochwal sie... a i grafa niech będzie twoja... EDIT@ Ghost: To nie jest przerobiony przyklad! Że ty przerabiasz czyjeś przykłady to myślisz że inni tak robią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi