Bedziom Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 No cóż, mnie te teksty rozbawiły :) Ale jak widzę tylko mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 18 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bo inni są eony przed tobą jeśli chodzi o dojrzałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Grudnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bo inni są eony przed tobą jeśli chodzi o dojrzałość no np. ja i waxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 waxx wybija się z szarości dojrzałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 no np. ja i waxx Patrząc na twoją sygnę to chyba jednak tylko Waxx :D :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 I Bedziomowi temat zamknęli przez was :P Chuligani :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 I Bedziomowi temat zamknęli przez was :P Chuligani :P Też mi strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi