Morro Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Niefajny avatar z Samurai Champloo czy system tego cytatowania? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 NIe działa to co napisałem a avek masz superr ;) zaraz skopiuje ;)) mogem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No nie wiem... tylko da wybrańcuf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 jakie wy huje gm nawet bugow nieprzyzwiecie polakom jak proszom i to ma być POLAK coś mi cie niewydaje jak polak to polak a nie kutasina plx PLX PLX PLX przyzywajcie bugi polakom ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://gmclan.org/index.php?plik=67 Panowie, przyzywajmy bugi Polakom, szybko! Ciekawe, jakie satanistyczne rytuały trzeba w tym celu odprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Aleś ty szybki Korodzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 IMO powinien dostać rangę wyszukiwacza cytatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Zaiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kapryśni się żeście zrobili. Z shoutboxa (25.07.2009, 21:04) no właśnie lololo / TO ONI - lol mogę sobie z Was porobić jaja że to jakieś UFO lolo po prostu zniknę, jak magik jakiś ;p Zobaczycie, zniknę i kropka.Do godziny 20 jutrzejszego dnia możecie się mną "cieszyć" lolo.Dlaczego o 20? następuje pewna rzecz której nie mogę Wam zdradzić. Nikas: nie znikniesz jak magik, poprostu sie wylogujesz. wylogować się? Niezły harkor O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 nie wiem czy już było bo temat troche duży, ale... A mi się po włączeniu programu pokazała goła baba. I zaczęła "to" robić z tygrysem i wypchanym sokołem. 5/5 :D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...amp;hl=the+sims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Po przeczytaniu tego tematu uważam że nikt tu poza marmotem nie uprawiał seksu na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 PsichiX uznałby, że to ficzer dla wybrańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Wykup konto premium już dziś. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Gibon: O czym jest ten temat? unsure.gif Anty: O jakimś chorym bydlaku z fetyszem murzyńskiego anusa, powinieneś się z niego śmiać. https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...30&start=30 Opis: Gra przedstawia grę Simsy, tyle że w 2D, widok z boku. Chodzi w niej o to aby po prostu żyć. Można w niej np. jeść, itp. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...60&p=258643 Nie zgadzam się z wami. Ale nie ma Nikasa, więc jestem osamotniony. MASZ MÓJ MIECZ I MÓJ TOPÓR I MÓJ ŁUK i mój łuk brwiowy mogę ewentualnie nerkę dorzucić A ja dorzucę gratis paczkę chipsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pytanie jak w temacie... Warn, jak w regulaminie... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 sorki, ale nie zauważyłem posta wyżej, możecie go usunąć(ten mój), nie dawajcie warna prośba do admina, nie zawsze się spełni... E:właśnie nie mogę znaleźć linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 A link do tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 pamięta pamięta, jak oglądałem full house olseny były w moim wieku i strasznie sie nimi jarałem, wiecie 7 lat wielka miłość tego typu sprawy, tylko ze wtedy myślałem że ona jest jedna nie dwie, ale kto by sie tam takiego szczegółu dopatrzył, tym bardziej że jako siedmiolatek nie wiedziałem że trójkąt to nie tylko figrua geomatryczna Jestem oficjalnie rozbity. Egzekutor: A tak btw. Nie na widzę ludzi co uważają, że słowa po angielsku lepiej brzmią, sorry ale taki już jestem smile.gif Grabarz: To dlaczego zamiast napisać "przepraszam" napisałeś "sorry"? Lepiej brzmi po angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=19204 Atak miczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Literówka, haha haha haha haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Micz mi się kojarzy ze słonecznym patrolem (patrz David Hasselhoff) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A mi z kiczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Czy jestem chamski, że wyrwałem zdanie z kontekstu (: ? Mam malusiego, rzadko uzywam, ale dziala : D https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=19207 tu całość ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Dobra rada od wujka Marmota - wyszukajcie ją sobie w google grafika z wyłączonym filtrem rodzinnym Ciekawe erotyczne zdjęcia z jej udziałem się znajdą. Nie, wyrywanie z kontekstu jest fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 czy w GML'u mozna sprawdzić kolor danego pixela ze sprite'a? chodzi o to że mam sprite'a i chce np. sprawdzić jaki kolor jest w sprite'cie na dowolnej pozycji x,y z góry dzięki Da się ale ja nie wiem jak :w00t: EDIT: Dzięki Muuuuczek567 SUPER ! Jak nie wiesz, po kiego grzyba piszesz? Warn +1 gnysek Po takiego grzyba ponieważ borubarartur się pytał czy się da a nie jak to zrobić ! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dokładnie. Nie. :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kim chcesz zostać w przyszłości2: Gejem. Idę na architekturę, więc coś koło tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 You Are Vader: Pierw było "Alfonsem.", ale mi się nudziło to zmieniłem na "Gejem." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 @Up - Ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi