Japanstache Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Cały temat. Jestem dalej niż na Słowacji. I pojechałem pracować, a nie szukać żony. Poza tym czuję obrzydzenie do kobiet i ludzi ogólnie. Nie wiem, czy jest sens szukać samicy psa. Smakowite kąski cytatu powiększone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 to może zmienimy temat na patrysława, może się odnalazł czy co? albo kim są nasi nowi przyjaciele (rada stolażuw itp.) EDIT: a nie, lol to są cytaty, sry :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Przy okazji: Twoje położenie x i y mówi, że jesteś z meksyku :x. Jak tam grypa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Tekst z Almory : Dusia : Kim chcesz byc ? Khoga : Necromancerem ..ale nie jestem jeszcze pewny..;P Dusia : aha.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Może jestem podatny na sugestie Pamiętam na początek chciałem wziąść 10 tabletek (150mg) ale kumple do mnie żebym zjadł wszystkie na raz bo nie będą ze mną co chwile chodzić żebym to wdupiał to zjadłem wszystkie.. ta... https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Cora Wind: Demonic Confidence Japanstache: Wat. Wyjaśnij cu to. Cora Wind: Wójek google prawde Ci powie ;d Japanstache: Znalazłem bloga na którym facet opisuje jak pyta pary o godzinę z zegarkiem w ręku. Powiedz mi proszę, że tego nie robiłeś. Z tematu https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=19039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Oj, nieładnie musisz najpierw podać link do topicu skąd to jest, bo ludzie się nie domyslą. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ja podobnie :P W Notepadzie pisze sie 100x lepiej niż w notatniku albo pajączkach itp. ktore zżerają duzo pamieci a nie ma tam nic ciekawego ( chodzi np. o pajaczka ) :P Tak, w notatniku się pisze lepiej niż w notatniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Może chodziło mu o Notepad++ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wiadomo, ale to nie temat o tym, żeby rozwodzić się o co komu chodziło. Cytat jest śmieszny, jeśli o coś nam chodzi to o tym piszemy, bo nie każdy jednak ma zdolności telepatyczne i powstają potem nieporozumienia typu setne odejście bagna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Axlii Elite Guardian : extra błyskawica 6/6 sie postarałes Damian21: Jak tu ktoś wspomniał naucz się obsługi dll-ów a zmniejszysz wydajność gm'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No nie kudelebele. Z takimi małymi obrazkami to się żadnego photoshopa nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Axlii Elite Guardian : Damian21: Ekhem, a skąd te cytaty? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Z forum ? ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ziutt, linki sie podaje do postow/tematow z ktorych cytujesz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 :< ale musze ?? Zrobice dla mnie wyjatek bo nigdy sie przez te lata nie nauczylem jak tak cytować jak Wy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Spotkamy się w sądzie jak nie dasz linku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 nie świruj, błaznowania nie lubie. takie są zasady tego topicu, jak je łamiesz to łamiesz regulamin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Serio niewiem jak cytowac i potrzebuje pomocy :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 klikasz cytuj w tamtym temacie, kopiujesz tekst z kodem, cofasz się, idziesz do tematu z cytatami, wklejasz, masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Każdy post ma po prawej napis: Post #x Naciśnij an niego i skopiuj link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ale z moim sposobem jest czerwona strzałeczka od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Mi nie chodziło o Klikery Tylko o język programowania ? Sam nie wiesz o co ci chodziło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Tiaa... zabawne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie dziala mi cytuj :< TYlko to post x# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie dziala mi cytuj :< TYlko to post x# Żal, klikasz odpisz na poście z cytatu, kopiujesz zcytowany tekst i wklejasz tu omg, poza tym, Wojzax, co ty za głupoty opowiadasz, nie trzeba przycisku cytuj naciskać. Nawet nie wiem do czego on jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 To kliknij odpisz i samo sie weźmie w cytat i skopiuj ;) E: A w tamtym cytacie sie pomylilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Klykasz "Odpisz". Edit: O kórfa, za wolno... Miałem kilka kart otworzonych i teraz dopiero napisałem :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Cytuj działa tak, że po kliknięciu zapamiętuje tekst i nawet po zmianie kilku tematów po naciśnięciu Odpowiedz cytat będzie automatycznie wklejony do tekstu tak samo jak z tym waszym Odpisz | copypasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Jejku. Przycisk cytuj jest od tego żeby włączyć/wyłączyć cytowanie po kliknięciu w odpisz. Czyli, jeśli klikniesz w cytuj bedzie "- CYTUJ" to w odpowiedzi bedziesz miał pusto a jeśli bedzie "+CYTUJ" to sie pokaże post w Twojej odpowiedzi do którego odpowiadasz w cytacie. P.S: Morrowind: Fajnusi avekk :)) E: jednak nie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi