kubal09 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 [...]Bez ciebie była by Kupa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jak już przy sraczce jesteśmy: plyta guwna: ASUS M2V-TVM zielona (choc dla mnie to kolor zulto sraczkowaty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 @UP: wymata xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 XxMichałxX (19:43, 7.06.09): zaraz zobacze tylko sie przebiore ;s Platyna (19:45, 7.06.09): A co? Michaś zmoczył spodenki i trzeba zmienić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Grabarz, to było umiarkowanie śmieszne, aż prosiło się żeby to napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Siemka siemka! Już śpieszę z pomocą, bo widzę że jej potrzebujesz, ziooooooom! Na początek, coś co mnie zauroczyło! W dzisiejszych czasach nastolatki wpisują byle co w datę urodzenia bo to jest modne! Dobra, przejdę do rzeczy! Otóż wystarczy kliknąć "zapomniałem hasła" lub podobne (niestety, jest to już strasznie nie modne) Ale co ja mogę poradzić? Cała nasza-klasa jest nie modna Pozdro, Nik_As Nikas zamienia się w Przem_Asa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Prze_Asa, Prze_Asa ! ... no i w sumie to było umiarkowanie śmieszne. ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Co poradzicie. 47 ma jeszcze bardziej wyjatkowy humor niz ja. Jednak troche mi przypomina tego kleika ktorego Zychu lubial jechac : ) ehh, tez mi tak mowiliscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Prze_As, vracaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Eh, Nikas, mas za małe poczucie humoru... ;/ Samo wspominanie o modzie nie oznacza od razu, że jesteś fany, jak on był :P Ale najlepsze jest to, że właśnie o nim na shoutboxie wspomniałem xd Dobra, </offtop> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Tak z pewnością bigshark mi odpowie... https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=247972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Może tu powrzucamy cytaty,zamiast offtopić? :shuriken: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Co do graficznych edytorów: darmowy - NVU płatny - Adobe Dreamweaver* Graficznych?:o https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=247878 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Przecież przekreślił i napisał, że jego pomyłka o.O Te cytaty schodzą na psy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Chodzi o NVU <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Hmmm... możliwe, że to też był błąd. Bądź co bądź założeniem GMclanowych cytatów miało być wypisywanie tu śmiesznych cytatów, nie pierwszych lepszych pomyłek użytkowników. To miał być nasz bash.org ( przy czym polski bash.org.pl też powoli staje się skupiskiem powymyślanych i nieśmiesznych "cytatów" ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Wszystko kiedyś schodzi na psy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Niestety... Ale wciąż jeszcze uśmiecham się patrząc na pierwsze strony tego tematu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Teraz chciałbym aby po przejechaniu przechodnia pokazał się trup w tym samym miejscu gdzie go przejechalem i to samo z pieniędzmi. A problem jest taki że jak przejade człowieka to kasa i trup pokazuje się na innym przechodniu :/ Jak to naprawić? A mówili że gry nie wpływają niszcząco na psychikę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Eee...? Przecież korzystałem wiele razy z NVU swego czasu i wiem, że można tam też graficznie* edytować strony. Aż zaraz ściągnę i sprawdzę. * graficznie=rozmieścić tekst i wszystko na stronie bez edytowania w HTML EDIT: Ściągnąłem, zainstalowałem... Powiedz mi 47xxxxxxx co to za edycja strony jak nie graficzna: Ja tu jakoś znaczników HTMLa nie widzę, chyba, że ślepy jestem. Tak czy inaczej, skomentuję to krótko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Eee...? Przecież korzystałem wiele razy z NVU swego czasu i wiem, że można tam też graficznie* edytować strony. Aż zaraz ściągnę i sprawdzę. * graficznie=rozmieścić tekst i wszystko na stronie bez edytowania w HTML EDIT: Ściągnąłem, zainstalowałem... Powiedz mi 47xxxxxxx co to za edycja strony jak nie graficzna: Ja tu jakoś znaczników HTMLa nie widzę, chyba, że ślepy jestem. Tak czy inaczej, skomentuję to krótko: Na samym dole masz takie napisane <body> :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj, czepiasz się :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Śmieszne cytaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj, czepiasz się :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kurde, każdy dobrze wie, że chodziło mi o okno edycji, a nie o statusbara, to szukacie na siły dziury w całym :P . Chociaż i tak, to jest śmieszniejsze od usilnego szukania błędów i wpadek przez 47xxxxxx i umieszczania tego w cytatach ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Kurde, każdy dobrze wie, że chodziło mi o okno edycji, a nie o statusbara, to szukacie na siły dziury w całym :P . Chociaż i tak, to jest śmieszniejsze od usilnego szukania błędów i wpadek przez 47xxxxxx i umieszczania tego w cytatach ;p Przyznaj się - fail :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ghost - nie wymuszaj u Marma na siłę tego faila, bo każdy normalny i myślący zrozumiał o co mu chodzi. To że ty po prostu musisz jakoś mu to wcisnąć naprawdę nic ci nie da ( może satysfakcję na 10 sekund ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Żenua Ghost. To było bezbłędne Marmocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Żenua Ghost. To było bezbłędne Marmocie. Zamknij cycki, sam dałeś posta o tym -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 11 Czerwca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Ale nie wmawiam mu że to był FAIL!!111, tylko śmieję się z sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi