Paqoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Co w takim wypadku mam robić jak zgubiłem klucz i zrobiłem reinstala systemu? :crying: Kupiłem wersję GM pełną.. Zapłaciłem z 50 zł! :sp_ike: A teraz nie mogę otwierać moich projektów gier, bo zawierają one funkcje dla wersji płatnej.. Co robić?? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 zapewne uzywales GM7 wiec pozegnaj sie z nim a przejdz spowrotem na GM6 - to wina glupiego systemu rejestracji w GM7 EDIT: nie zrozumialem z poczatku - popros o przyslanie na maila - musi byc taka opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 znajdź se cracka. w takim przypadku to chyba uzasadnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 @UP: ktoś mnie szuka?? :D @Topic: Napisz maila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Hehe xD Dzięki za rady. Potrzebuję klucza, bo muszę kontynuować prace nad grą! A bez tego nie działa wiele rzeczy :( I coś mi się wydaje, że Mark dostaje dużo takich fałszywych maili, chociaż kto wie.. Potraktowałby mnie pewnie jak resztę. No chyba, że ma gdzieś zapisane moje imię i nazwisko!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lipca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Nie, ale mejl z którego była rejestracja jest zapisany, jak z niego napiszesz to uwierzy :) Btw. a w archiwum poczty nie masz ? Poza tym, takie rzeczy jak klucz do programu to sie drukuje, ja trzymam mój razem ze świadectwami ze szkoły i umowami o pracę w dużym segregatorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bo myślisz, a ja nie zawsze xD A ja mam z 5 kont pocztowych i zalewają mnie spamem. U mnie nie ma czegoś takiego jak archiwum poczty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dobra już mam klucz! Nie wnikajcie skąd =] Zamykam. Problem się sam rozwiązał. Doublepost. Warn +1 gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi