Pery Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 @HuderLord A ja po tobie. | :) Świetna Gra! Oby tak dalej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harrrry Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Dziadek: jak kupuje minigun za 2000 przy jednej ambonie to jak skonczy mi sie amiunicja mam 1700 :boxed: Nie wydaje mi sie ze tu trzeba cos zmieniac, skoro tak dobrze grasz to tylko dla ciebie lepiej. :thumbsup: Kamilek: to nie jest bug mojej gry, u mnie nic takiego sie nie dzieje. Nie wiem jak temu zaradzic :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Kamilek to raczej błąd twojej kary graficznej albo np directXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Harrrry a ja dobrze gram?? patrz na sygnaturke, w time attack to nikt mnie narazie nie pobil EDIT: noo oprocz ciebie oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Harrrry a ja dobrze gram?? patrz na sygnaturke, w time attack to nikt mnie narazie nie pobil EDIT: noo oprocz ciebie oczywiscie Jak to nie? Jak Wasze rekordy? Screen Edit: Tyle, że to druga wersja... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rewlisz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Gra jest fajowa, 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jak to nie? A ktoś jeszcze to zrobił? (mówie o timeattack) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Fajne te statystyki online, tylko że nie twoje :P Pamiętam że w "Geostomp" były też wyniki przez internet, ale tam dodawało się je z poziomu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 A ktoś jeszcze to zrobił? (mówie o timeattack) Edytnołeś posta i dodałeś słowo timeattack... tak sie nie robi :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Edytnołeś posta i dodałeś słowo timeattack... tak sie nie robi :boxed: lol? :huh: nic takiego nie zrobiłem, odrazu napisałem że chodzi o timeattack! EDIT: Jak bym zeditował posta to w twoim QUOTE, w którym był mój post, nie było by napisu timeattack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ano sorry, 10 razy czytałem i nie widziałem tam wcześniej tego napisu :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielBGRJ Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Świetna gierka :thumbsup: 5/5 Jednak jak już robiłbyś następną wersję to przywróć czwartą ambonę i zniż trochę ceny lepsiejszych broni bo np. przy miotaczu ognia to żeś mocno przesadził! ...no i poprawiłbyś trochę grafikę :D w time attack to nikt mnie narazie nie pobil Masz "miszczu" :] ----> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ano sorry, 10 razy czytałem i nie widziałem tam wcześniej tego napisu :o Rozbrajasz mnie, no cóż, nie ma sprawy :) Masz "miszczu" :] ----> Dobra już, nie dobijajcie mnie, kiedyś zrobię więcej, narazie mi sie nie chce. O i timeattack to była 1 konkurencja jaką włączyłem po raz pierwszy uruchamiając wersje 1.02 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubatron15 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Właśnie zagrałem. Po prostu genialne! :D:D:D 5/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ######sta gierka, grało mi się bardzo przyjemnie, długo i konkretnie - wciąga jak ta lala, moja ocena to oczywiście 5, bo to jedna z lepszych gierek na forum, z wyjątkowym gameplaye. btw. - http://harrrrygames.ovh.org/onscore/list.php?list=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A za grę 5/5. Cholernie wciąga ;D . Co prawda, grafika mogłaby być ciut lepsza, ale to szczególik drobny, na który się nie zwraca uwagi przy pakowaniu pocisków z miniguna w krowę z 3 ambon i 2 działek :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Rewelacja - pełne poparcie , żywy experyment :> Wytestowałem całego GM :D Firemark :: 14:16:53 przypomina Marmot :: 14:16:57 ale on to mógł Marmot :: 14:16:59 z wormsów wziąć Firemark :: 14:16:59 to super owce z wormsów ciekawe xd ale co tam : daj pasek reloadu i przeniesc f1 i wszystkie inne okienka [z wiadomosciami , itp.] i daj config , bo na litość boską , poor gfx nie działa i 2 min przedluza sie na 20min :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Grafika bardzo mi się podoba dźwięki też ok :P Myśle że 4 bez problemu moge dać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Bardzo fajna gra i mi sie ona podoba. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Bardzo fajna gierka. Strasznie wciąga no i grafika i efekty są super. 4/5 i KONIECZNIE zrob drugą wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Fajna gierka 5. PS: Mógłbyś jeszcze dać zamiast zwykłej myszki jakiś celownik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Fajna ta gra i dobry pomysl na nagrode. Zaszpanuje :D : 186205$ Kiedy masz wszystkie ambony, dziala to bierzesz mini-gun i po klopocie xD Nie odświeżamy tematów. Ale w sumie to tylko 3 miesiące, więc będzie bez Warna. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Skoro temat odświeżony =) To powiem jedno... czekam na kolejne części i wersje... Gra jest Zbyt wciągająca :P nie mogłęm przestać... poprawka jaka napewno sie przyda: -save i load( zapisywanie gry będzie bardzo przydatne) PS... 5+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi