bebe_bibi Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Może nie powinno mnie tu być ani nie powinnam się o to pytać, ale..... ;/ Jestem mamą i birę udział w konkursie rodzinnym, ale od paru dni ktoś ewidentnie mi średnią zaniża. Inni mówią że mam szanse wygrać, bo mam fajne fotki i ta osba jest zagrozona i mi programem zanizyla punkty ;( Czy znalazłby się ktoś kto y mi podał taki program i powiedzial jak sie w nim obslugiwac .Odwdziecze sie na tyle co bede mogla. Zalezy mi by wygrać, bo każdy grosz się liczy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie rozumiem do końca pytania... czy chodzi o własny program? ( Napisany np. w C++ ) Więcej szczegółów by nie zaszkodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Wywoływacz Ranmusa może się przydać https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=5711 :) W temacie chyba jest opisane jak tego używać. A tak w ogóle to o który konkurs chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebe_bibi Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 To jest konkurs na stronie Nestle http://nestle-aquarel.o2.pl/konkurs.php Snake dzięki za linka, ale jestem zielona w tych sprawach, ale cos postaram się wymysleć ;) Jak będę miec jakie pytania to czy mogę się do Ciebie zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Hmm... z tego co widzę to tylko raz można głosować. Pewnie ktoś miał zmienne IP ( Neostrada TP ), bądź używał proxy i Pani zaniżał oceny. Programem nie da rady w takim przypadku zaniżać/zawyżać ocen. Można by jeszcze ukrywać IP TORem i głosować "ręcznie": http://www.torproject.org/index.html.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebe_bibi Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ale komu by się chciało tak siedzieć i zaniżac komuś oceny ;/ Jak bym miała zmienne IP to bym głosowała na siebie, a nie zaniżała oceny innym ( nie chciało by mi się ) przeciez to trzeba czasu na takie głosowanie. Ale dziękuję za pomoc i jednak odpszczę ten konkurs bo to szkoda nerwów i czasu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ale komu by się chciało tak siedzieć i zaniżac komuś oceny ;/ Przecież to oczywiste - temu, komu zależy na nagrodzie / wygranej :) Ale takie rzeczy da się sprawdzić i zdyskwalifikować osobnika... Jak bym miała zmienne IP to bym głosowała na siebie, a nie zaniżała oceny innym ( nie chciało by mi się ) przeciez to trzeba czasu na takie głosowanie. Są różni ludzie i niektórym może się chcieć takie rzeczy robić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Hmm... z tego co widzę to tylko raz można głosować. Pewnie ktoś miał zmienne IP ( Neostrada TP ) W Neostradzie IP zmienia się raz dziennie o 24.00 o ile się nie mylę więc niezbyt to prawdopodobne żeby przegrać przez coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 W Neostradzie zmienia się ip za każdym razem jak ją zresetujesz więc to bez różnicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 W Neostradzie zmienia się ip za każdym razem jak ją zresetujesz więc to bez różnicy... Więc i tak poważne zawyżenie wyników raczej nie jest możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Z Neostradą można oddać ~4 głosy na minutę ( przyjmując, że będzie się głosować na jedną osobę ). A jak by się głosowało po kolei na każdego większego konkurenta... np. 20 osobom zaniżyć i zresetować neostradę... ;P A jak ktoś ma dziecko to da mu z 2zł i będzie głosować za ciebie przez godzinę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 1996 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cóż, programem takiego czegoś chyba się nie da zrobić. Trzeba trochę umieć hackować. Można się nauczyć tego z książki "Szkoła hakerów". To jednak kosztuje około 160 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Cóż, programem takiego czegoś chyba się nie da zrobić. Trzeba trochę umieć hackować. Można się nauczyć tego z książki "Szkoła hakerów". To jednak kosztuje około 160 zł. Zmienne ip da się wykrywać. Może jakieś głosowanie oszukasz, ale informatyków już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 1996 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Racja. Jeżeli ten konkurs nadzorują informatycy, którzy wiedzą coś więcej o hackingu, to lepiej dać se spokój, bo można zostać zdyskwalifikowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Taa już to widzę... mother-hackers atakują serwis żeby wygrać kamerę xD "Informatyków" też oszukasz. A jak wpadniesz to czeka cię coś gorszego niż dyskwalifikacja. Program dałoby się zrobić, tylko trzeba mieć neostradę/something_like_that, umieć logicznie myśleć i programować. Zmienne ip da się wykrywać. tzn ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaden22 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 kerem nie trzeba kupować podręczników za np. 160 zł. Wystarczy trochę znać się na programowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi