Feynorn Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Tytuł: Duel Arena Gatunek:Platformówka Opis: Jest to platformówka dla 2 graczy, w której wcielamy się w jednego z 12 bhaterów i rywalizujemy o dominację na Arenie Pojedynków. Aby wygrać trzeba w czasie walki, czyli 2,5 minuty zgromadzić większą ilość punktów niż nasz przeciwnik. Możemy w tym celu używać kilku rodzajów, całkowicie odmiennych broni, których dobór powinien pełnić decydującą rolę. Liczy się tu zręczność i szybkie logiczne myślenie w doborze taktyki. Download: Kliknij Rozmiar pliku: 4mb Autorzy:Feynorn Programowanie: Feynorn oraz: HuderLord - pomoc w kodzie gry. Sirluki - pomoc w kodzie gry. Solims - pomoc w kodzie gry. Fabuła: Brak Grafika: Grafika stworzona przez Feynorn'a. Postacie wziąłem z http://charas-project.net Muzyka: http://findsounds.com Screeny: Screen1 Screen2 PS. Chciałem tylko dodać, że to moja pierwsza w całości ukończona gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qspy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No gra jest OK 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Grafika:3/5 niektore postacie wygladaja jak wyciete Muzyka 4/5 fajne chc niektore nie pasuja Grywalnosc 5/5 przesiedzialem z kolega 2 godziny (bron 2 yeeeeeeeah) Daje 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Grafika 3/5 Muzyka 3/5 (usłyszałem tylko 1 dźwięk) Grywalnosc 4/5 Total:3.5/5 Edit: Na bank dałeś sobie max punktów co nie ?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gragarzu, nawet 1h od twojego posta nie minęło... Geniusz... Grafika dobra, grywalność także, muzyka cienka, ogólnie 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 usłyszałem tylko 1 dźwięk To skad wiesz że było ich więcej? A tak na prawde to bardzo slabo z Twoim sluchem bo jedyny slabo slyszalny dzwiek to bron2 (karabin maszynowy). Na bank dałeś sobie max punktów co nie ?:P Nie rozumiem dlaczego dodałeś ten edit, moze dlatego ze mnie nie lubisz? Nie głosowałem tutaj, nie jestem taki zeby zawyzac sobie ocenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyrnorbert Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Nic nie powiedziałem że cie nie lubie, nie mam nic do ciebie, tylko se zartuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dam 3.6/5 ~ 4/5, bo mam dobry dzień... :P A co do gry: Grafika: 2.5/5 Muzyka i dźwięk: 3.8/5 Grywalność: 3.4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 noo może trochę krócej ale kurde sam nie pamietam bo nas wciagnelo hehe o i on sobie sam 5 nie wstawil bo mial 2 gwiazdki a po mojej ocenie weszlo do gory i byly 4 EDIT: bez obrazy ale dlaczego admini zawsze używają tych jaskrawych kolorow co wypalaja oczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Grafika mi się w ogóle nie podoba, muzyka nie pasuje do siebie, jedyne co dobre w tej grze, jest na dwóch graczy i tylko dlatego dam 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Gra fajna, wciągająca, ciekawa... 4/5 :thumbsup: zrób coś lepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkworld Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Super :thumbsup: 4/5 19 punkt regulaminu. warn. Yoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Hehe nie spodziewałem się aż takiej średniej. Widocznie robienie gier multiplayer podnosi oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Widocznie robienie gier multiplayer podnosi oceny. Nie. To nie ma nic do rzeczy. Gra ma być grywalna i ładnie wykonana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 może być 3/5 grafika pasuje do siebie całkiem grywalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 3/5,bo... - ładna grafika, - całkiem oryginalne wykonanie, - da się grać (grywalność)... :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Fajna giera :D Grafa: 5/5: Normalnie raj dla oczu :thumbsup: Muza: 4/5: Dobrze dopasowana, ale nie twoja :( Grywalność: 5/5: Po prostu dobrze dopasowane klawisze (jak zwykle standardy sterowania klawiaturą :P) Ocena: 4.6/5 w zaokrągleniu 5 gwiazdek :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 na screenie ekran podzielony jest na 2 częsci u mnie nie ma czegoś takiego i jeden z graczy wylatuje poza ekran :| dlaczemu? edit: mam buga, przy broni 3 nie trzeba czekać 10 sekund aby oddać kolejny strzał, wystarczy przelecieć wszystkie bronie i mozesz strzelać dalej, to samo z pozostałymi broniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Postać z niebieskimi włosami odwraca się w złym kierunku! Gra taka sobie... prosta chyba że całej nie odkryłem. Powinna być możliwość wyboru gry pomiędzy 1 a 2 graczami, w trybie jednego gracza drugim sterowałby komputer. 3-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feynorn Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 na screenie ekran podzielony jest na 2 częsci u mnie nie ma czegoś takiego i jeden z graczy wylatuje poza ekran :| dlaczemu? Eee, to dziwne bo u mnie nic takiego się nie dzieje. U innych też. Postać z niebieskimi włosami odwraca się w złym kierunku! U mnie nie ma tego buga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 gra jest całkiem całkiem... 4/5 za pomysł... gdybyś dodał jeszcze jakieś specjalne umiejętności do każdej postaci... więcej pocisków... wyciął pozadnie te postaci bo na niektórych widać takie bale coś.... to było by 5/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 no gierka niezła daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nawet fajna gierka 3/5 jakby każda z postaci jakoś inaczej strzelała dałbym więcej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi