Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Czy ktoś może mi napisać jak zrobić tak, żeby można było wpisać w pole np. imię bohatera i zapisać do zmiennej? PS: Tak ma zrobione gnysek w Farmerze Franie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Możesz zrobić coś takiego: zmienna=get_string("tresc_wiadomosci", domyslna wartosc); zmienna otrzyma wartość wpisanego tekstu; domyślnie domyslna wartosc. To nie jest takie wyjście jak w farmerze, ale też dobre B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Działa!!! Wielkie dzięki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A następnym razem zaglądnij do helpa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 No tak jak ja mam do farmera frana, to jest jakieś 100 linijek kodu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Dziwne gnysek, u Ciebie wszystko to 100 linijek kodu hehe Ale nie ma sie czym chwalić, skoro te 100 linijek można zastapić jedną =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi