Zając Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 wiem .ze nie tu powinienen zamieszczać ten topic, ale skąd można ściągnąć 3d studio max? na googlach nie znalazłem <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Jak dla mnie topic do zamknięcia. Są programy P2P a jak nie umiesz szukać to masz kłopoty. BTW. Chodzi ci chyba o 3DS max (patrz nazwa tematu :P)? https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=634 Ja nie wiem co ja takim ludziom będe robił! Jest dział Valhalla! :angry1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Wersje 7.0 można pobrać pod tym adresem: http://www.softpedia.com/progDownload/D-St...load-15976.html PS: Znalazłem w Googlach :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ściągnąć, ściągnąć <_< A spróbować darmowych progsów nie można? Choćby gmax, blender... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 A co ma 3D Studio Max do działu Ogólnie o programie Game Maker? Ostrzeżenie mu i przenieść temat <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Września 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Wiesz za darmo możesz pobrać gmax - posiada podstawowe funkcje tego drugiego. Poducentem jest chyba ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 gmax jest od tych co zrobili 3DS max z tego co wiem. Jest troche ubogi, ale ja nie narzekam. Czasami sie przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zając Opublikowano 11 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 a skąd pobrać gmax? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 wycięte... Ranma_man: Nie podawaj linka, niech sam poszuka. Pietrus: okej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 A ja sciongnelem gmax i jak proboje instalować to wyswietla mi sie cos takiego C:\................\gmax12.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32. :ph34r: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ściągnij jeszcze raz. Widać, nie cały plik ci się musiał ściągnąć. Pewnie ściągasz przez IE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Ale wy macie problemy :wheelchair: Jeżeli chodzi o programy do modelowania - można jeszcze spróbować Anim8or, TrueSpace i Cinema4D ^_^ Ale TS i C4D są płatne z tego co wiem :ninja: Ale co jak co - nic nie pobije Blendera :kicking: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 A ja mam legalną cinemkę z PCWK :D . A Truespace 2 i 3 są już do ściągnięcia za free. Blendera nie polecam, mało stabilny i powolny trochę. Jak nie ma się kompa, przynajmniej 1ghz, to lepiej nie brać tego progsa :P . A Anim8OR nie polecam. Brak wielu podstawowych funkcji. Program dla takich, co uczą się dopiero modelowania. Ja osobiście polecam Cinemę. PS. Dlaczego nikt nie wspomniał o genialnym programie z 1996 roku o nazwie Real 3D który był przełomem w grafice 3D xD ? Pierwszy program, w którym można było zrobić efekt szkła :D . Niedawno, bodajże w 2003 roku wydano jego drugą wersję, ale nie pamiętam nazwy. Też świetna. Porównywalna z 3DS, a tańsza :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 sciongalem 2 razy 1 raz przez avant browser(nakladka na ie) a drugi raz przez internet download manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 14 Września 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Z komercyjnych to tylko 3D Studio Max, Maya lub Lightwave. Z darmowych (jak nie stac na komercyjne :) ) to juz ciezszy wybor. Blender, GMax, Milkshape. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ale TS i C4D są płatne z tego co wiem :ninja: TS ma odmianę zwaną GameSpace która służy właśnie modelom do gier i można wziąść wersję Lite za Friko. (+ dostaje się własny oryginalny serial ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi