g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Więc mam pytanie, czy każdemu serwery boo.pl mulą jak mi i są aż tak awaryjne? Opiszcie swoją opinie na temat boo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Każdemu. Boo ogólnie ssie, przydaje się tylko gdy chcesz lepszy serwer niż za darmo. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Może jakaś rada na temat hostingu sms? Byle dobrego. O Insane ani słowa, co chwilę awaria bazy danych. Spowodowane atakami DoS, jakiś cham się bawi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jak już to atak DDoS. Wogóle zainteresuj się hostingiem że normalną kase, http://linuxpl.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jeżeli nie potrzeba Ci wielu megabajtów, tylko głównie na niezawodności polecam no-1.pl (jest wersja free - 50mb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Potrzeba mi co najmniej 15GB, załączniki userów, uploader i moje badziewia. I co najmniej 10GB transferu na miesiąc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 No to najlepszym i w zasadzie jedynym rozwiązaniem będzie normalny, profesjonalny hosting. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Serwer dedykowany, jeśli mówimy tu o takim natężeniu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Spodobało mi się to linuxpl.com :] Stałem kiedyś na serwerze superhost.pl, ale nie spodobało mi się ;p Z dedykiem jest problem, drogi ;p A zysków z forum jeszcze nie ma, choć 96 userów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 96 userów a ty chcesz 15 gb? ;ooo Weź się ogarnij i pomyśl nad http://linuxpl.com . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Wiesz ile stuffu uploaduję na serwer? Aktualnie zająłem 981MB z 1000MB :] Offtopic: Kofel, nie przyjęliśmy Cię do IT Forum Racing, sprawy osobiste ;) EDIT: Założyłem konto na linuxpl.com, ale transfer 6GB mnie nie zadowala. W 20 dni forum zjadło 4,5GB ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Co do tego Racing coś, to wypełniłem formularz z ciekawości... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Deutchalnd, Deutchland uber alles :) Jak za drogo - idź do szwabów :) W 20 dni forum zjadło 4,5GB ;/ O to moje hmt.pl zjada mniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 @gnysek: Mimo, że userów mało to ruch jest spory :P @Kofel: Nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi