g-Enjoy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Tytuł: Hit The Ball Gatunek: Klikacz <_< Opis: Moja kolejna badziewna gra. No nic, klikacie w kulkę tyle razy ile wlezie przez 30 sekund. Na koniec podajcie tutaj swoje wyniki. Ja dolazłem do 147. Wiem, że takich gier jest na pęczki ale nudziło mi się. Napisane w Delphi. Download: http://uploader.itforum.com.pl/store/HitTheBall.exe Rozmiar pliku: 507KB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Gdyby jakaś była... Grafika: Ja Muzyka: Kpicie sobie ze mnie? Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kurde ja to samo mogę zrobić :boxed: Dotrwałem do 144. Trochę mniej od Bagna ale mój szczur jest trochę marny :P. Ale nawet dałeś ciekawą grafikę. Pomysł zerżnięty od Jakluba, ale ogólnie gra spoko :thumbsup: 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja chyba mam najwięcej na razie xD 177 mi się nawet podoba mimoże jest 1000 takich gier xD nawet ja zrobiłem podobną ale jej niezapublikuje :P Pobiłem chyba rekord :D bobijecie mnie xD Widzieliście to xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Mój rekord: 159 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 blech 186 miałem :P btw samemu ludzie nic nie umiecie wymyśleć tylko zrzynać od Jakluba? :huh: tylko że tutaj na plus idzie gra nie przez przegądarkę, ale normalnie w exe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 tylko że tutaj na plus idzie gra nie przez przegądarkę, ale normalnie w exe ;) Yeah, dzięki czemu można o wiele łatwiej cheatować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Yeah, dzięki czemu można o wiele łatwiej cheatować bardziej miałem na myśli szybszy dostęp do gry i jej uruchomienie, no ale jak wolisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 ja chyba mam najwięcej na razie xD 177 mi się nawet podoba mimoże jest 1000 takich gier xD nawet ja zrobiłem podobną ale jej niezapublikuje :P Pobiłem chyba rekord :D bobijecie mnie xD Widzieliście to xD Tak, ja widziałem, i z przykrością stwierdzam, że masz problem, zrobiłem to za 1 razem 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Słabi jesteście ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Słabi jesteście ;) Mów za siebie, lepiej mi poszlo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 za pierwszym razem. hmm... na 3 to to nie zasługuje wkońcu to tylko samo klikanie :D dlatego 2/5. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 za pierwszym razem. hmm... na 3 to to nie zasługuje wkońcu to tylko samo klikanie :D dlatego 2/5. :P nie bede juz cie pobijal bo okaze sie ze bede musial isc po nowa myszke ale ta gra gdybybyla 1 gra taka na gm zaslugiwala by na 4 ale racja byl juz button masher i inne wiec po co to ale tez racja jest ze nie jest takie proste dla newbie jak to zrobic wiec ja zostaje przy mojej ocenie w postach wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Hm, mówisz na GM, a to było robione w Delphi ;p Bez tych całych "klocków" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 eee... nie chce nic mowic ale hit the ball to chyba przykład gierki dołączonej do GM 7 :P w każdym razie oryginalna nie jest... ocena: 3/5 słabo mi idzie(294 na 2 myszkach) chyba spróbuje z 3 Edit: odkryłem ze prawy klawisz tez dziala :P oto efekt: Edit2:581 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 eee... nie chce nic mowic ale hit the ball to chyba przykład gierki dołączonej do GM 7 :P w każdym razie oryginalna nie jest... Ale to z GM'a polega na zupełnie czym innym - ale w sumie tym samym. Więc jako tako się postarał. Ale znowu zrzyna od Jakluba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Żeby udowodnić, że to na delphi chyba dam kod <_< http://uploader.itforum.com.pl/store/htbsrc.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 się naklikałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 się naklikałem :P AVE SATAN! ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Fajne 4/5 na stukałem na jednym klawiszu 245 a na dwóch 612 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Jednak się da lewym i prawym klikać + rolka myszki również + u mnie na myszce jest przycisk podwójnego kliknięcia :P Dam te 4/5 bo jak już inni mówili jest tego pełno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Daj gre na uploader clanowy bo nie mogę ściągnąć. Pomysł zerżnięty od Jakluba, ale ogólnie gra spoko :thumbsup: A Jaklub zżynaj z innej gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Daj gre na uploader clanowy bo nie mogę ściągnąć. A Jaklub zżynaj z innej gry :P Chwilowa awaria naszych serwerów :] Zakupiliśmy 2, jeden działał (forum), drugi nie (uploader) :] Już działa. E: Znowu awaria, już wrzucam, tylko jak mam na gmclanowego upa wrzucić skoro: Twój numer IP nie ma dostępu do tej strony! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 2x pod rząd 151 Dam 3/5 bo ma urozmaicenia Ale mam dziś dobry humor to dam 4/5 BTW. Jakich programów używacie cheaterzy ? :P Proszę o nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 @Lollus Żadne programy :P Tylko po chyba 300 punktach wyświetla się ta informacja. g-Enjoy ustaw może więcej punktów na tą informacje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Informacja wyswietla sie po 260 pkt ale tworca nie zrobil dobrze bo "Nie cheatuj" powinno byc ustawione po 1000 bo mozna se 2 przyciskami nie trzema grac wiec do 600 mozna dobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Informacja wyswietla sie po 260 pkt ale tworca nie zrobil dobrze bo "Nie cheatuj" powinno byc ustawione po 1000 bo mozna se 2 przyciskami nie trzema grac wiec do 600 mozna dobic Ok, już zmieniamy :] E: Updated, pobierać z tego samego adresu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 No nie wiem, dalej jest od 250-260 punktów informacja że cheatuje. A pobieram z it.forum i speedyshare. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 To pobierz z IT Forum od nowa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 To pobierz z IT Forum od nowa :] no teraz jest dobrze ale dodali byscie jakies lepsze teksty pomiedzy 300-600 bo te Wow, a jednak dużo potrafisz troche nudzi. Chyba ze moze sa bo dobilem do 360 (nie chce mi sie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Nie ma, jutro jakieś teksty wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi