warcrawt Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mam taki kod: <html> <head> <title></title> </head> <body> <table border="1" width="200" height="10" color="blue"> <td><tr><font face="Courier" color="gray"><b>Użydkownicy:</b></font></tr></td> <td><tr> <?php $nick[0,'Ranmus']=1; $nick[1,'Gnysek']=1; $nick[2,'Borek']=0; for($i=0;$i+=1;$i<=2;) { if ($nick[$i,1]) { echo $nick[$i]; }} ?> </tr></td></table> </body> </html> I nie wiem co jest źle, wywala błąd w 13 linijce i nie działa. Ten kod ma pisać osoby które są czyli Ranmus i Gnysek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie $nick[0,'Ranmus'] tylko $nick[0]['Ranmus'] W PHP jest inna składnia adresowania tablic wielowymiarowych :). Następnym razem dawaj treść błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja tam widzę inny błąd: <td><tr><font face="Courier" color="gray"><b>Użydkownicy:</b></font></tr></td> ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 :P Bo się spieszyłem, a jak dodać do tego "," pomiędzy napisami ale tylko jeśli po "," jest jeszcze tekst z tego echo. Czyli zeby było coś takiego: Nie RanmusGnysek ,ale: Ranmus ,Gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 echo $nick[$i].','; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A może po prostu implode? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 9 Czerwca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Błąd Za taką nazwę tematu należy ci się fugas chrustas w gołes piętes. To tylko tak, dla przypomnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Korodzik, nie chcę robić za moderatora... ale po co jest przycisk: ? Sorki za tego offtopa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi