propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 sorry jesli wrzucilem w zle miejsce ale nie mialem za bardzo pomyslu co z tym zrobić a zależy mi na ocenie Tytuł: Trip (a dokładniej to tylko 1 cutscenka wprowadzająca w fabułe) twórcy: grafika - propaganja programowanie - propaganja muzyka - propaganja aktorzy - Paula Kaminska, propaganja waga - +- 30mb screen: więcej nie daje bo trzeba to zobaczyc w ruchu :D Piszcie swoje opinie na temat samej grafiki i animacji, ale tez muzyki i gry aktorskiej, no i najwazniejsze - jak sie podoba i czy klimat odpowiada. dzieki z gory za kazdy koment. wersja gotowa w 99% (jest brakujący tekst, ale ortów nadal nie chciało mi sie poprawiać :P ) http://www.gmclan.org/up993_4_Nowy_folder__3_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 fajne klimatyczne ale dźwięk mi się strasznie tnie i z 1/3 muzyczki nie słyszałem (no i czasem tylko obraz się przytnie)... :mellow: btw to podobno jakąś optymalizację robiłeś, a po intrze coś mi się wydaje że sobie nie pogram :( Ale tak to ogółem jest ok ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slax Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 propa klimat zarąbisty:P Dźwięki też :P Ale na początku wyskakuje błąd o jakimś "czarnobylu" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Klimat extra! Voice również. :thumbsup: Typowy klimat Propaganji :D U mnie zero błędów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morrighan (AoM) Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Jak dla mnie świetny, wywołuję dreszczyk... i te głosy... miodzio :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 SUUUUPPEEEEEERR 5/5 :twisted: Nie zacinało mi się - wręcz bardzo płynnie chodziło, nie miałem błędów. :) Na prawdę mi się podoba. :thumbsup: Dobra robota! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 fajne klimatyczne ale dźwięk mi się strasznie tnie i z 1/3 muzyczki nie słyszałem (no i czasem tylko obraz się przytnie)... :mellow: btw to podobno jakąś optymalizację robiłeś, a po intrze coś mi się wydaje że sobie nie pogram :( Ale tak to ogółem jest ok ;) hmm?? ogólnie jak widzialem twoja konfiguracje sprzetu w jakims temacie to to jest nie mozliwe zeby ci sie to intro scinalo, sorry ale w tym nie ma ani jednego powaznego skryptu, tylko wyswietlanie animacji, po 2 obiekty na room. jesli Ci sie to scina - to nie wiem cos nie tak jest chyba z Twoim kompem, tu po prostu nie ma co scinac (co najwyzej sie nie wlaczyc, jesli ma sie za malo ramu, ale nie masz za malo ramu) dziwna sprawa moze masz powlaczane jeszcze jakies programy zrrace ram? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 sorry ale w tym nie ma ani jednego powaznego skryptu, tylko wyswietlanie animacji, po 2 obiekty na room. też się dziwię, ale każda Twoja gierka mi się tnie :P trudno się narazie mówi, jak wyjdzie demko, to wszytko powyłączam i wtedy sprawdzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 wiesz masz komputer mniej więcej taki jak ja a u mnie zero scięć :-I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Obrót naprawdę genialny, zero przycinki 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 nad obrotem jakies 7 godzin siedzialem heh :D w sumie z ostatniej animacji tez jestem zadowolony ;) propa klimat zarąbisty:P Dźwięki też :P Ale na początku wyskakuje błąd o jakimś "czarnobylu" :P heh. musze w końcu zacząć wymyślać normalne nazwy dla spritów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 fajne klimatyczne ale dźwięk mi się strasznie tnie i z 1/3 muzyczki nie słyszałem (no i czasem tylko obraz się przytnie)... :mellow: btw to podobno jakąś optymalizację robiłeś, a po intrze coś mi się wydaje że sobie nie pogram :( Ale tak to ogółem jest ok ;) co tu grać jak tu tylko demko jest? mi tam obojętnie. a ktoś tu powiedział że dreszczyk ja tam nic nie czułem a jak ci sie nudzi autorze to weź się za gierki a nie za filmiki (nie oceniam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 a jak ci sie nudzi autorze to weź się za gierki a nie za filmiki (nie oceniam) pisze ze to tylko intro.. to ze nie wyslalem wam gry nie znaczy ze sam jej nie mam, a mam juz 2 miesiace robienia, moze ze 30% gry, grabarzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 na prawdę genialna robota :P pozatym lubię te klimaty :D w pełni zasłużone 5/5 :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 pisze ze to tylko intro.. to ze nie wyslalem wam gry nie znaczy ze sam jej nie mam, a mam juz 2 miesiace robienia, moze ze 30% gry, grabarzu czemu nie powiedziałeś, trzeba bylo tak odrazu, a jak na intro no to dobra 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi