Lollus Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Skoro decyzja zapadła, czemu nie zamkniecie topica? P.S. Albo zróbcie takie coś, że za wygraną w turze dostanie sie 3 pkt i 3 GMClanowe Noobki. Za 10 Noobków samodzielne odjęcie warna Za 15 zmiana nicka itp. Jak mielibyśmy już te noobki, to pisało by się do admina z poleceniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Skoro decyzja zapadła, czemu nie zamkniecie topica? P.S. Albo zróbcie takie coś, że za wygraną w turze dostanie sie 3 pkt i 3 GMClanowe Noobki. Za 10 Noobków samodzielne odjęcie warna Za 15 zmiana nicka itp. Jak mielibyśmy już te noobki, to pisało by się do admina z poleceniem... wtedy gmc bardziej by przypominało epulsa niż poważne forum o programowaniu... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 wtedy gmc bardziej by przypominało epulsa niż poważne forum o programowaniu... ;/ =o To to jest poważne forum o programowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 chyba o clickowaniu :P nie no, to jest forum, ale nie takie az bardzo powazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 kfa sami pracujecie na taką opinię! ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 po co to kurcze zmieniać nick mój nick mi bardzo pasuje LolikZabijaka Lolik i Zabijaka w jednym :D popieram pomysł z zakazaniem zminy nicków :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 To to jest poważne forum o programowaniu? Nie, to jest forum o GM-ie ;d Ja jestem zupełnie przeciwny zmianie nicków, gdyby nawet taki Lolik zmienił nick na 'lolas' to kto by się domyślił, z kim rozmawia? nikt... Skoro decyzja zapadła, czemu nie zamkniecie topica? No właśnie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 A może a może =o A może chcesz zmienić nick? Wyślij sms tam i tam o tej i tej treści, gmc się wzbogaci xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 a może raz na powiedzmy rok będzie robiony poważny konkurs i pierwsze trzy miejsca będą mogły sobie zmienić nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 @Up i UPUP Oj cudujecie panowie ;/ nie będzie żadnej zmiany nicków, trzeba było myśleć wcześniej -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 mie tam pasuje mój nick ale myśle o innych dziabongach którym zachciało się zmieniać nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Pilnuj swojego nosa, a nie cudzych nicków. Zamknę może - dyskusja zakończona, żadnych dowolnych zmian nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi