Mucco Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra skoro nalegacie :P ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] masz 490,prawda? :lol: ps.i co?nie podrabiałem screena?wierzycie mi? B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra skoro nalegacie :P ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] masz 490,prawda? :lol: ps.i co?nie podrabiałem screena?wierzycie mi? B) Dobre tylko że ja miałem 429, chyba za późno kliknąłem :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra skoro nalegacie :P ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] masz 490,prawda? :lol: ps.i co?nie podrabiałem screena?wierzycie mi? B) 435 hehe niezle fajny sposob to sie nazywa niedopracowanie tworcy gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie tyle niedopracowanie, jak coś takiego już jest we flashu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra skoro nalegacie :P ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] masz 490,prawda? :lol: ps.i co?nie podrabiałem screena?wierzycie mi? B) Mam 568 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie tyle niedopracowanie, jak coś takiego już jest we flashu... Oryginalność nie była moim celem. Nieprawda - zrób screena w Diablo, to zobaczysz jak kolory na screenie strasznie pomieszane. :< Te gry, które włączają inny tryb graficzny się NIE liczą. A Flash działa w przeglądarce. Dobra skoro nalegacie ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] Ten sposób to w sumie oszustwo, nawet gra wam to wyświetla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra,tylko że teraz każdy będzie se takie wyniki dawał xD obciąć ten sposób? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nie obcinaj, może kiedyś to się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Dobra skoro nalegacie :P ale jak później każdy będzie miał 500 to nie do mnie xD podczas gry (od razu gdy zaczniesz grać) dajesz TAB(tabulator), wtedy powinien ci się ten niebieski przycisk "Hit me!" zaznaczyć na żółto...gdy już tak się stanie od razu wciskasz spację i trzymasz ją aż do momentu pokazania wyniku;] masz 490,prawda? :lol: ps.i co?nie podrabiałem screena?wierzycie mi? B) Dzięki za tipa, 481, w mojej nie da się tak oszukiwać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dzięki za tipa, 481, w mojej nie da się tak oszukiwać :D Heheh,nie ma sprawy :] A co do gry Jakluba - spróbuj poprawić to w 2 wersji to wynamyślam co innego ^_^ P.s.Prawie jak Indiana Jones :whip: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 niewiem czy to dużo ale mam 244 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 niewiem czy to dużo ale mam 244 Ale legalnie(tzn.bez czitu)? :blink: P.s.Jesli tak,to super :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Hehe mój wynik to 591 A tak normalnie to gra fajna i prosta :P Ocena 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Gdyby Mucco nie powiedział, jak to oszukać miałbyś max 150, więc nie mów, że taka prosta <_< Lub nagraj, jak tyle nabijasz palcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Odezwał się Nobody Ty byś miał max 10 Sorry za offtop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 271, I nie wyślę Ci żadnego ziela :P Nie miałem screena, ale Jaklub wiedział, że nie kłamię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi