Wiedzmak2 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 mam oryginalną wersjię gry HPIWA , ale nie mam kodu do instalacji jak ktoś zna niech da :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 jak możesz mieć oryginalną bez kodu x_X musisz mieć kod na opakowaniu w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ha Ha Ha :D nie piracić mi tu! :P Otóż tak się składa,że mam legalnego hpiwa...kodu poszukaj na małej książeczce dołączonej wraz z twoją "legalną" wersją(tej przy plakacie, który dostałeś wraz z grą xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 mam oryginalną wersjię gry HPIWA A ja jestem Władek, lubię jeść kapustę i mam 230 lat. Heloł! Na serio: coś mi się nie wydaje, że masz oryginał. Jeżeli jednak tak - to nie gub kluczy - tak na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmak2 Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Mucco podaj ten kod ba ja nie mam ksiązeczki.Ja mam od kolegi a kolega zgubił gdzieś tą książeczkę .Jeśli jeszcze masz gdzieś ten kod to proszę podaj mi. PROSZĘ!!! :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Idziesz do sklepu z paragonikiem i zgłaszasz problem ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Niestety my kluczy podawać nie będziemy. Temat uważam za zamknięty ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 W sumie wszystko co chciałem rzecz, powiedział Pieter, tak też zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi