TheMarcQ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tylko wiesz, trzeba mieć dobry sprzęt na jednoczesne ustawienie serwera i klienta minecrafta oraz łącze. Może ja coś postawie na laptopie. Jakiś czysty surwiwal by się przydał. e: Jak ktoś zeche to może pograć. Czysty surwiwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Tylko wiesz, trzeba mieć dobry sprzęt na jednoczesne ustawienie serwera i klienta minecrafta oraz łącze.Jaja sobie robisz ze mnie czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ja mam starszy sprzęt i mi by nie zadziałało. Jak postawiłem na nowym laptopie to wszystko działa, tylko klienta mam na pc, bo tu też mam kartę graficzną, której w laptopie brak. e: po wpisaniu ip do przeglądarki wyskakuje dynmapa e2: baner sie zwalił jak włączyłem bukkita, serwer działa jak coś. ip: 178.183.217.127 e3: baner działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Chodzi mi o to co robisz w nawiązaniu do tego co wcześniej napisałeś: A to nie bardzo, zawsze są jakieś problemy z własnymi serwerami poza hostingiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Z tym się nie sprzeczam. Jak ja miałem własny serwer to problemy były tylko z wydajnością, a koledzy nie ogarniają w ogóle stawiania serwerów. Na hostingach każdy tłuk założy serwer. Jak coś: serwer jest postawiony na kompie intel core i3, 3gb ram, 500gb dysku, karta graf. zintegrowana, łacze 6Mb/s. Premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Człowieku, serwer Minecrafta możesz postawić na pralce jeśli chcesz i będzie działać dobrze jeśli łącze jest dobre i graczy nie jest tysiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Powiedz to mojemu komputerowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 w cs 1.6 możemy pograć, czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epiclord Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Hej, z tej strony stary i poczciwy Fallord :D Jest ktoś chętny dzisiaj w nocy na pogranie w CS:GO, DOTA 2, RED ORCHESTRA 2, MODERN WARFARE, DAY OF DEFEAT: SOURCE, PAYDAY na steamie? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Ja mam jeden klucz do CS:GO mogę oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak za free to poproszę klucz ALT :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja wróciłem do Fallout Online: 2238. Chętnych zapraszam, dość się pozmieniało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Sry wojo, już oddałem koledze,ale czatuj na znajomych na steam'ie. Na pewno ktoś jeszcze dostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Spx ALT. A co wy na to żeby pograć w tf2 ? Fajna byłaby taka gmclanowa walka :P. Jak coś to jestem w grupie steam gmclan i nick mam Cyglorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Lipca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 lepiej w bf3 albo cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 A skąd mogę mieć klucz do cs go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 quake 3 arena po hamahi, kto chetny? albo mortal kombat armageddon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 A może doom? :) Nie? Quake 1? ... Cokolwiek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 A w Day Z ktoś gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Kto chętny do GMClanowego CO-OP'a w SWAT 4: The Stetchkov Syndicate ? Póki co jestem ja i POXIPOL i gra się świetnie :D Gramy przez Gameranger, hamachi to gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 SWAG 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Ktoś chętny na gmclanowego soldata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dawajcie w SWATA. Świetny klimat i co-op ma, im więcej osób tym lepiej :D Dat feel kiedy psika się poxipola peppersprayem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Cholera pograł bym z wami w cokolwiek, ale mój PC z drewna nie radzi sobie w grach :( W Soldata mogę pograć, a o SWAT4 popytam kolegów, może któryś ma płytkę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Popytaj torrenta. On wszystko porzycza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Piracenie to złooo. Gmod najlepiej, bo uniwersalny jeśli chodzi o gamemode'y. Wersja 9 jest free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Phi! Wolę Kamień! Prawie nie ograniczona liczba trybów gry. Rozwinięty Multiplayer. Rewelacyjna grafika. Wiele DLC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 No w sumie tak ale myślę ,że na kamień jestem już za stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 za jakiś czas będziecie się ustawiać w Bohurcie, już wkrótce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Kto gra w SWATA palec pod budkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi