Threef Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 GTA:SA Multiplayer Policjanci kontra Złodzieje Ktoś chciałby pograć? Pingi ok 200ms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 ja jutro chetnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 16 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 www.sacnr.com/ Jakoś po 16 powinienem być w domu. Jak ktoś chce pograć to piszcie na GG. Mamy własny kanał TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Czy chciałby ktoś ze mną zagrać w grę Super Smash Bros.? Mogę wysłać emulator wraz z ROM-em na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 chetnie pogram w SC2 :) KaroloPL.610 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Gra ktoś tu jeszcze w Minecrafta? Szukam partnera do Ultra Hardcore 2v2. Ale każda ilość chętnych mile widziana. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ja w minecrafta gram ale tylko w celach budowania. Gram na serwie tutaj. Jak możecie to spróbujcie coś zgriefować, bo mnie ostatnio admini wkurzyli i jak kto może niech pomoże :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Gra ktoś tu jeszcze w Minecrafta? Szukam partnera do Ultra Hardcore 2v2. Ale każda ilość chętnych mile widziana. :) Trzeba kupić czy można grać na "kupionym"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Trzeba kupić czy można grać na "kupionym"? Steve welcome! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Czołg Krymski Opublikowano 11 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Boże, jak dawno nie grałem w MC O.o (mam oryginała) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 I jak z tym minecraftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Niech ktoś walnie server na 1.2.5, bez pluginów i bez Hamachi, zbieramy się na TeamSpeak'u i wio :> Mogę nawet ja postawić, ale nie wiem czy nie będą lagi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ale ja chcę właśnie pograć Ultra Hardcore! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 A o co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Brak regeneracji życia inaczej niż złotymi jabłkami lub potionami. Kto przeżyje najdłużej przeżyje wygrywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 No ja wiem o co w tym chodzi i dlatego pytam co z tym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 ja grałem z XBlacKXem w diablo2 LoD dzisiaj. Kto chce zagrac to napiszcie na PW to podam IP serwa itd w hirosy 3 też moge pograc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 23 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A ja w Starcrafta przez hamaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Rumble Fighter EU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 CHell, w jedynke czy dwojke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 24 Czerwca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jedynke. Jakby cos to jestem mega slaby, zawsze przegrywam z komputerem gdy rushuje w ok. 5 minucie potyczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Minecraft plox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Standardowe pytanie, kupny czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zależy jak inni, ja mam kupnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ma ktoś ochotę na Civ 5 GnK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Standardowe pytanie, kupny czy nie?Kupny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Też mam kupny! Macie jakiś serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Domowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 A to nie bardzo, zawsze są jakieś problemy z własnymi serwerami poza hostingiem. Ja miałem własny serwer ale przestałem opłacać. W sumie może to zrobię i podeślę ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 LOL. Jak dzieci, które nie mają zielonego pojęcia o sieci, stawiają serwery to są problemy. Trzeci dzień gram z chłopakami na hardzie i jest fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi