Japanstache Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jakbym ja miał grać to zaczynamy od Niedzieli, panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 no ja też jestem za zaczeciem od niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 ja w sumie też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Ja mogę co najwyżej popykać w FIFĘ Online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 OH NOES! Za długo grałem w HoN'a i nie luknąłem na forum. Ja też chce w Icewinda! Ja też! Jak można grać bez Moczowonnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jak w strategie to mozna popykac w gloriousa lol. @up morro daj nicka w honiaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ja jestem za takim gmclanowym popykaniem w Alien Swarma true, ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no alien swarm dobra gra! tylko szkoda że nie można spiracić bo jest za darmo ;C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Też mnie to zmartwiło, fakraju :< Ale trudno, da się grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Może Evil Islands w multi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 www.omgpop.com <- ktoś chętny na bilard albo cokolwiek z tej strony? Add: rikitikipl and pm me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 hostnie ktos gloriousa? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Ma ktoś chęć na epicką bitwę w Rome Total War? (hamachi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jak by ktoś chciał zagrać w te gry co mam w sygnaturze to prosze pisać PM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Badzmy bardziej zorganizowani : P Mod do HL2. Niesamowity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ło ja pierdziu, nie zdziwie się jeśli Valve tak samo jak z CS'em, wykupi to i wyda jako oficjalną grę ;D Ściągam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nekrofile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jakbym zalozyl nowy temat to by sie ludzie wkurzali ze istnieje juz od tego jeden. Nigdy was sie nie da zadowolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jazz Jackrabbit 2, Kapitan Pazur (Claw), Crossfire lub Warcraft III. Ktoś na coś chętny :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 GRAMY W HIDDEN AND HIDDEN NIE MA BATA :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Badzmy bardziej zorganizowani : P Mod do HL2. Niesamowity. Hah, filmik genialny. Grę ściągam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Crossfire ghost mode :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Popieram flaczka Hidden and Dangerous jest super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Wczoraj mi prad padl w polowie gry. Ale i tak juz szedlem spac. Pierwsze co robilismy gdy zaczelismy gre. Zdjecia i pozy : D What just happened? 1 godzina gry Flak jest włazem i jest zamknięty Japek, bo uczylem sie rzucac granaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 To w H&D1? Tam w ogóle da się server założyć? :o Próbowałem, ale mi nie wyszło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Bo jesteś gupi. Mamy już squad kompletny =:3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 margonem/call of duty 2/kalambury na kurniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finn Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 are/you/kidding/me? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no/sir/z/margo/może/przesadziłem/ale/call/dwójka/najlepsza/część/z/serii/a/kurnik/jest/######sty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Badzmy bardziej zorganizowani : P Mod do HL2. Niesamowity. Ej kurde :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi