Matthew Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeśli ktoś będzie chciał zagrać w Age'a II to tylko podstawkę. Próbowaliśmy z Harvem grać z dodatkiem, ale albo wymagało płyty, albo tej samej wersji O_o! A cracki do dodatku były wirusami ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Matthew: juz mam na ciebie sposób \o/ Dzisiaj grałem z dwoma kompami na ciezkim, zaatakowali mnie armiami luczników, i padli po kilku strzałach l0al Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Buaha... To była ta taktyka anty-łucznicza? XD BTW. Ranma, Borek. Kiedy macie czas na Age'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 No, trebuszami mnie rozwaliłes, gdyby nie trebusze to bym sie obronił :P Dobre sa te wieze z bombardami + trebuszety do obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Lol, nie gadajcie, że w nic nie graliście ? Przecież nie było mnie tylko tydzień ;x Ktoś chętny na puzzle questa ? =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Mówimy o wersji pecetowej, czy oryginalnej, na DSa? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A może ktoś chciałby pograć w Dooma przez Skulltaga, w Coop'a? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Wersja Komputerowa, ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 A to nie pogram, bo nie posiadam. Btw, DSowa wersja rządzi. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Ja chciałbym ogłosić, że 19. sierpnia wychodzi HEAVY UPDATE do Team Fortress 2. Doda on nowe osiągnięcia do gry, nowe bronie do odblokowania, nowe mapy oraz nowy tryb gry. Sądzę, że w dniach 22-24 sierpnia możemy szykować się na tzw. Free Weekend, czyli przez cały weekend będzie można grać w TF2 bez żadnych opłat, tylko ściągamy i gramy ;D . Nie jest to pewne, bo w zasadzie każdy update tak wychodził, że od razu mógł się zaczynać free weekend, czyli w czwartki i piątki, a teraz wychodzi we wtorek, więc ciężko powiedzieć, czy będzie, jednak najprawdopodobniej można się szykować na takie coś ;D . A Ci co mają TF2 niech zacierają ręce :) . Więcej szczegółów z dnia na dzień będzie się pojawiać tutaj: http://steamgames.com/tf2/heavy/ . Jak na razie jest tylko informacja o tym jaka mapa community dostała szansę stać się oficjalną, oraz jaka będzie nowa broń Melee oraz nazwy osiągnięć (jeszcze nie znamy co trzeba będzie zrobić, żeby dostać owe osiągnięcie). Jednak, kolejna strona z opisem ma zostać dodana już dzisiaj, więc warto śledzić tą stronę, może dostaniemy też informację czy będzie free weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Argh, już się doczekać nie mogę. Ciekawe czy będzie więcej takich "znaczących" updatów (znaczy nowe bronie, osiągnięcia etc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Tez chcę TF2 :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 To sobie kup :D. 80 złoty nie zbyt dużo jak na tyle wspaniałych gier :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 DARMOWY WEEKEND TEAM FORTRESS 2!!!!!!!!! Uwaga! Od 22 do 24 sierpnia będzie darmowy weekend Team Fortress 2 :D . Grę można ściągnąć już teraz, a będziecie ją mogli odpalić wraz z rozpoczęciem się free weekendu. Jedyne co wystarczy mieć, to konto na Steam. Pod tym linkiem znajdziecie link do gry na steam: http://steamgames.com/tf2/heavy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kupiłem Lost Planet, i mam pytanie: czy da sie grać bez uaktualnienia? Bo aktualka bedzie mi sie 4h pobierać D: a nie mam czasu bo jutro jade, a chciałbym pograc troszke dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja wam powiem tak. Webzir, Marmot i Piczer grają w klanie. A resztę zapraszam na gmclanowy serwer TF2, nie jest oficjalny no ale zapraszam. 83.2.243.38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Siemandero, grywa ktoś w Frets on Fire tudzież Guitar Hero :)? Jeśli tak, ściągać moda z frets.pl i grać online ze mną, można się jakoś ustawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Kto zagra ze mną w Empire Earth? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 nikt :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 A grał ktoś może w coś co się nazywa Lost Chaos? Bo mam pełną wersję tego z niemieckiego Game Stara i nie wiem czy opłaca się wgrywać ;p . Jedyne co wiem, że to MMORPG w klimacie fantasy. Jest równie fajne jak Lineage 2, czy słabsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Kto zagra ze mną w Empire Earth? Mógłbym, ale szybko bym się znudził... Mam jedną sprawdzoną taktykę i zaczyna się to robić nudne. Sprawdza się ona w połowie RTSów. Co nie, Harv? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 kto chce do klanu sapera? a tak serio... mój nick na steam: xyllo1 i czekam na propozycje grania w cs 1.6 =) steam ofc ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 no jak podajesz nick na steamie, to wiadomo, że tylko steam XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No to chyba czas umówić się na następną grę :] Co proponujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 CS =) xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Team Fortress 2, ostatnio tylko w to gram online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 TF2 ma najmniej osób. A musimy koniecznie w te gry steamowe ? Nie można w jakiegoś soldata, nexuiz, quake 3, warsow czy co tam jeszcze ? =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 na steamie można mieć chyba każdą grę (tak mi się zdaje) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 nie, mozna je tylko dodawac, a to nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 dokładnie, można mieć kłejki 3 itp, ale trzeba je wpierw kupić na steamie. Ale to to samo co normalna gra. Ew. dodać skrót. No chyba, że mamy klucz oryginalny do gry, to macie szansę, że grę dodamy do steama. Mi się tak udało z Prayem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi