LolikZabijaka Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ta ta ale ten pierwszy room to nie jest bezpośrednie miejsce strać Hitlerowców z Aliantami jest to miejsce spoczynku wszystkich niemieckich oficerów oni muszą mieć tam ładnie więc temu te jasne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Oto trzy nowe screeny z gry taa teraz już wiecie dlaczego nazwałem się LolikZabijaka :D tutaj wnętrze zamku jak widać panuje w środku niezły bajzel :) zawsze mówię że strzelanie do mnie kończy się zastrzeleniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 a Yoda i AoM czemu grafika jest brzydka na jakich podstawach te twierdzenia bo co ?! że ja robiłem dlatego brzydka?? Jest brzydka bo jest brzydka. Po prostu. Nie pasuje. Nie obchodzi mnie czy robiłeś ją ty, czy ktokolwiek inny. Grafika jest po prostu nieładna, nie pasuje i jest nieklimatyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Dodaj cienie bo np. drzewa wyglądają jak kałuże jakiejś zielonej mazi ;P I ogólnie bez cieni jakoś płasko wszystko wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jest brzydka bo jest brzydka. Po prostu. Nie pasuje. Nie obchodzi mnie czy robiłeś ją ty, czy ktokolwiek inny. Grafika jest po prostu nieładna, nie pasuje i jest nieklimatyczna. ja nie masz do tego argumentu to się zamknij !!! i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jeśli umieszczasz grafikę do oceny, to nie licz na to, że każdemu się spodoba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja nie masz do tego argumentu to się zamknij !!! i tyle Jak to nie mam argumentu? ;/ Nie pasuje. ... jest nieklimatyczna. ? I proszę bez nerwów mój drogi. Chyba że chcesz coś na uspokojenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ty myślisz ?? chodziło mi o argumenty czemu jest nie klimatyczna i czemu nie pasuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 chodziło mi o argumenty czemu jest nie klimatyczna i czemu nie pasuję LOL. Jak mam argumentować czemu nie pasuje? Bo nie pasuje. Jakbyśmy dalej szli taka drogą to by tak można bez końca. Zresztą inni już napisali. Za jaskrawa, kolorystyka źle dobrana, namieszane kolory, po prostu nieklimatyczna. all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja o grafice wypowiadać się nie będę ale jest średnia. Ja bym ci radził chociaż pogrubić fonta użytego do napisów broni granatów itp, albo (co lepsze) zrobić byś ładną ramkę ( czy coś w tym stylu) i po prostu jakoś spritami to pozapełniać było by dużo lepiej (no i może do tej ramki użyć image_alpha, żeby nie przeszkadzała w grze). EDIT: Ej a da się z tej grze coś przesuwać bo pod screenem piszesz wielki bajzel ale to nie bajzel tylko ciała szwabów z krwią. Nie ma tam śladu bajzlu. PhoenixPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 LolikZabijaka: ja nie masz argumentu do tego że grafika jest ładna to się zamknij !!! i tyle Napisałem w twoim stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 ja o grafice wypowiadać się nie będę ale jest średnia. Ja bym ci radził chociaż pogrubić fonta użytego do napisów broni granatów itp, albo (co lepsze) zrobić byś ładną ramkę ( czy coś w tym stylu) i po prostu jakoś spritami to pozapełniać było by dużo lepiej (no i może do tej ramki użyć image_alpha, żeby nie przeszkadzała w grze). EDIT: Ej a da się z tej grze coś przesuwać bo pod screenem piszesz wielki bajzel ale to nie bajzel tylko ciała szwabów z krwią. Nie ma tam śladu bajzlu. PhoenixPL będzie można przesuwać rzeczy ale na razie zamykam ten temat bo nie mam czasu na pierdoły muszę skończyć kod gry i poprawić grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 chcę wam wszystkim powiedzieć że mam dosyć prób dyrygowania moimi projektami bo kuźwa ktoś mi powiedział że wy próbujecie bardziej wpłynąć na mój projekt niż mi pomóc oto inteligentna wypowiedź Yody : Grafika nie oddaje klimatu 2WŚ. Wygląda jak jakaś Zelda albo Myszka Miki the Game. Poza tym grafika brzydka. A reszta to nie wiem. to jedyne gry w jakie grałeś ??? Jest brzydka bo jest brzydka. Po prostu. Nie pasuje. Nie obchodzi mnie czy robiłeś ją ty, czy ktokolwiek inny. Grafika jest po prostu nieładna, nie pasuje i jest nieklimatyczna. Yoda pokazał w tym cytacie że jego opinia i pomoc jaką powinien oferować nie jest subiektywna lecz podyktowana jego gustem i upodobaniami kolorystycznymi i graficznymi przepraszam że to mówię ale takie podejście do mojej czy czyjejkolwiek pracy to idealny przykład tego narzucania komuś swojego spojrzenia na sprawę a prościej mówiąc kierowaniem jego wizją w tym wypadku danej gry Jaklub przestań sie łaskawie wpierdzielać w nie swoje sprawy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Lolik, lepiej zobacz co to jest Troll/Dziecko Neo... masz podobne zachowanie. Bez urazy, ale jeśli nie chcesz słuchać krytyki to wychodzi na to, że jest Trollem ("Moja gra jest sóper! Nie słucham! Lalalalalala!"). Dałeś screeny do oceny, a czepiasz się, że są oceniane. BTW. Przyciemnij te dywany, bo rażą w oczy. LolikZabijaka: jak nie masz argumentu do tego że grafika jest ładna to się zamknij !!! i tyle Właśnie :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Lolik... Zauważ, że oni mają rację. Grałeś kiedyś w jakąś strzelankę z taką... bajkową kolorystyką? Zauważ, że w każdej strzelaninie kolory są ponure, szare, ogólnie jest ciemno. Grafika zawsze musi się trzymać klimatu. Zagraj w kilka porządnych strzelaninek, staraj zauważyć tą grafikę i spróbuj dopasować swoją do takiego klimatu gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 wy próbujecie bardziej wpłynąć na mój projekt niż mi pomóc My Ci tylko radzimy co mógłbyś poprawić żeby Twoja gra była lepsza, czyli staramy Ci się pomóc :mellow: przepraszam że to mówię ale takie podejście do mojej czy czyjejkolwiek pracy to idealny przykład tego narzucania komuś swojego spojrzenia na sprawę a prościej mówiąc kierowaniem jego wizją w tym wypadku danej gry WTF? Co Ty pieprzysz człowieku ? :huh: Pokazujesz nam do oceny, my oceniamy a Ty pretensje że to robimy? Coś z Tobą jest chyba nie tak... Jak nie chcesz ocen to zamknij temat, i nie pokazuj więcej niczego na forum i będzie po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 LolikZabijaka: ja nie masz argumentu do tego że grafika jest ładna to się zamknij !!! i tyle Napisałem w twoim stylu. mam argument że jest ładna bo mnie się podoba i żaden palant nie zmieni u mnie tego nastawienia poza tym robię tą grę dla siebie i wszystkich ZAINTERESOWANYCH tymże projektem, lecz nie robię tego dla kretynów którzy wszystko robią żeby przycisnąc cie do muru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 mam argument że jest ładna bo mnie się podoba i żaden palant nie zmieni u mnie tego nastawienia Ale zdecydowanej większości nie. Widzisz, żeby robić ładną grafikę filtry i gimpowe efekty nie wystarczą - potrzebne są jeszcze umiejętności. Jeśli reklamujesz grę mówiąc, że ma "ładnom" grafikę, argument "bo mi się podoba" nie wystarczy! Wystawiasz grę do oceny, to ją oceniamy. Ktoś mądry kiedyś powiedział "GMClan to nie kółko wzajemnych adoracji". PS. Odkąd ocena to "wpierdzielanie się w nie swoje sprawy"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ta wiem że gmclan nie jest kółkiem wzajemnej adoracji przekonałem się o tym nie raz ale dziwne tylko że mnie zawsze wystawiacie chamskie komentarze i oceny mimo że się staram i nie wiem czy po to aby mi pomóc czy po to aby mi dosrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ale dziwne tylko że mnie zawsze wystawiacie chamskie komentarze i oceny mimo że się staram i nie wiem czy po to aby mi pomóc czy po to aby mi dosrać Każdy musiał zostać obrzucony gównem, żeby kiedyś wyrosnąć na kogoś. Ja też przeszedłem falę niepochlebnych opinii, żeby teraz czytać kupy raportów jako moderator. A jak się starasz, to weź pod uwagę te niepochlebne opinie - to klucz do sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mówisz ??? co do gry to poprawiłem troszkę grafikę (a co najważniejsze drzewka nie są jasnozielone tylko ciemnozielone most jest inny i dużo innych rzeczy) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie tylko on mówi - ja też Ci powiem: jak coś dajesz do oceny to zawsze to się spotka z krytyką. Krytykę powinieneś przyjąć i coś zrobić, żeby było coraz lepsze. Spójrz na temat z MAGI, na ostatnie posty. TeeGee dał kawałek soundtracka a potem menu, różne osoby powiedziały co o tym sądzą i poprzez wysłuchanie krytyki zaprezentował później lepszą wersję tego co wcześniej dał. Krytyka to nie jest wpierdzielanie się w tworzenie gry, tylko spostrzeżenie, co można by zmienić/poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 @Lolik: No niestety to prawda, w szkołach mnie tylko poniżano i oczerniano a dzięki temu teraz się zmieniłem i potrafię normalnie patrzeć na świat :P Lepiej żeby Cię teraz kopano, niż później w przyszłości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Lolik, weź, powiem ci tylko tyle, że z takim nastawieniem/podejściem, będzie ci ciężko w życiu. Weź to sobie do serca. I jeszcze: Yoda pokazał w tym cytacie że jego opinia i pomoc jaką powinien oferować nie jest subiektywna lecz podyktowana jego gustem i upodobaniami kolorystycznymi i graficznymi przepraszam że to mówię ale takie podejście do mojej czy czyjejkolwiek pracy to idealny przykład tego narzucania komuś swojego spojrzenia na sprawę a prościej mówiąc kierowaniem jego wizją w tym wypadku danej gry No a jak grasz w jakąś grę to nie oceniasz jej według własnych odczuć? :/ Komuś może podobać się grafika w np. Almorze, komuś nie. Zadaniem twórcy jest porównać opinie, zastanowić się - co się bardziej podoba, co jest klapą. Jeżeli oczywiście chce żeby gra odniosła jakiśtam sukces. Tak btw, to sobie przeczysz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Subiektywizm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ej sorka wszystkich za te obelgi rzeczywiście nie dodałem świeżych screenów te rzeczywiście nie oddają klimatu ale jeszcze dziś dodam kilka aktualnych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oto aż SIEDEM nowych screenów z gry :) jeśli są wątpliwości proszę pytać odpowiem na każde pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 @Lolik: No niestety to prawda, w szkołach mnie tylko poniżano i oczerniano a dzięki temu teraz się zmieniłem i potrafię normalnie patrzeć na świat :P Lepiej żeby Cię teraz kopano, niż później w przyszłości :P jesteśmy z tobą! :* 3maj się! jak połowa polskiej młodzieży :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 no już most o wiele lepiej jak dla mnie wygląda ;) Pamiętasz Lolik jak pisałem że krzesła są za małe? Teraz to widać dokładniej o tutaj: spróbuj je powiększyć troszkę i będzie dobrze ;) No i cienie też można dodać później, dzięki temu gra będzie lepiej wyglądała. I coś widzę żę narazie plansza się nie rozrasta za bardzo, skreny ciągle ukazują te same miejsca, czyżby tworzenie gierki stanęło w miejscu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 ee dobra krzesła poprawię gierka nie soi w miejscu po prostu chwilowo zajmuję się szczegółami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dodaj cienie, wszystko będzie wyglądać o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi