g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tytuł: WinMedia Player 2.7 Gatunek: Odtwarzacz multimediów Opis: Odtwarza pliki multimedialne, instaluje dodatkowe kodeki. Co by tu powiedzieć. Miało być pięć zdań. WinMedia Player to moje dzieło, które ma już 2 lata ;) I jest pięć zdań. Download: http://www.box.net/shared/1fdenvazkc Rozmiar pliku: 5,7MB Autorzy: Programowanie: Bagno Fabuła: Jaka fabuła? Grafika: Bagno Muzyka: Jaka muzyka? Screeny: http://img102.imageshack.us/img102/6756/wmp1lr1.png http://img102.imageshack.us/img102/263/wmp2fs9.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Sam to robiłeś? i w czym? Sprawdziłem i tak powiem: Swoje funkcje spełnia, odtwarza muzykę i filmy czyli jest ok, ale: - jeżeli klikniemy na pasku postępu to muzyka nie przechodzi do danego momentu, tylko przeskakuje o parę sekund. - W oknie odtwarzania filmu brak przycisków do jego kontroli tj. stop, pauza, przewijanie itp. - ogólnie nie za dużo funkcji to ma... <_< A sam wygląd nawet ujdzie. Sam nie wiem co dać za to, ale niech będzie to 3. E: Chociaż teraz jak sobie myślę to powinienem dać 2 ale już za późno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Sam w: - Delphi - Paint.NET - GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Wolę winampa, bo to to jakieś zacofane jest :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Odtwarza jeszcze format BMA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A tak BTW ten format BMA to nie bylo mp3? bo nie pamietam czy to ten sam progs co wczesniej dawal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Nawet fajny program. Grafika dobra. A za to porządnie napisany. Ale nic nie zastąpi WMP albo odtwarzacza PsichiX-a ;). Przypominam sobie, że robiłem podobny odtwarzacz w 2007 roku. Nazywał się Ślimaczek Media Player (od Windows Media Player). Swoim wyglądem to przypominał WMP, ale za to był świetny :) Dobra przechodzimy do oceny programu 4/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzięki TuxMan. Ekhem... Co do BMA, na boku to były jajca organizowane przeze mnie i znajomych. Peace! :P Ale kto wie, kto wie, kiedyś może się pokuszę o modyfikację kodu jakiegoś otwartego kodeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dodaj takie opcje jak: * - Jeżeli klikniemy dwa razy LPM w pasek z napisem WinMedia Player to program się minimalizuje. * - Dodaj zapętlanie. * - Żeby można była metodą podnieść-upuść przerzucać pliki mp3 do listy. * - Żeby po kolizji obu tych kolumn, one się "scalały". Na razie 3+/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 To co wyżej + chowanie do traya, ładowanie folderów, napraw listę bo nie oprócz tego że wyświetla nazwy to nic nie robi xD, dodaj możliwość włączenia tej playlisty bo po zamknięciu trzeba restartować program... więcej nie pamiętam.. ;d @edit a i jeszcze losowe wybieranie piosenki z playlisty ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Nie jest źle... :P 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domek593 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Nawet spoko :) ale ja i tak wole WMP xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Popracuję za kilka dni nad update'em 4 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak dodasz\zmienisz te rzeczy które tutaj zostały wymienione, to może być nieźle :D Dlatego do pracy rodacy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Spoko! Chcę żebyś dodał to : Żeby można była metodą podnieść-upuść przerzucać pliki mp3 do listy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Na daną chwilę mogę wam pokazać skina do wersji 2.8: Niestety jeszcze nie kompletny, proszę nie zwracajcie jeszcze uwagi na czcionki :) Oczywiście, przerzucanie utworów, shuffle itd. zostanie później dodane, na razie tylko kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Tylko dodaj wszystkie te rzeczy, o których była mowa wyżej, to będzie nieźle ale i tak zostaję przy winampie :P a skrena nie mogę porównać ze wcześniejszą wersją bo się nie wczytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Tylko dodaj wszystkie te rzeczy, o których była mowa wyżej, to będzie nieźle ale i tak zostaję przy winampie :P a skrena nie mogę porównać ze wcześniejszą wersją bo się nie wczytuje Oczywiście, że dodam. Choćbym miał nad tym siedzieć cały miesiąc :) Rozumiem, wina imageshack :) Equalizer też się przyda, więc będzie :] Co do sklejania się okien, niestety mogę przykleić tylko do brzegów ekranu i do okien Eksploratora Windows =p Pf, nie chce mi się kodzić, idę zaraz spać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi