Dawidds Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Oczywiście Yoda :) Głównie za pomysł ;) No i za nick ^^ (spokojnie, żart....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Najlepsze jest to, że warcrawt pisał do mnie na GG i podniecał się, że wygra... Ciekawe skąd to wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Heh do mnie tak samo. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Ciekawe skąd to wie? Odpowiedź jest jedna... H4X0R! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie, teraz będę miał 2 miejsce. Dziadekkleofas ma pare punktów więcej. A szkoda, bym wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gdybyś wygrał, świadczyłoby o tym że w lidze liczą się znajomości, panie Mam-16-osobowy-team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 o Lol kiedyś na początku ligi takich numerów nie było. Według mnie powinno się dodać do menu ligi jakieś pole do wpisywania: za co i dlaczego na to się głosuje. Wtedy nikt nie będzie mógł oddać bezsensownego głosu. Albo jakiś podobny zrobić system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Po prostu od przyszłej tury zaostrzamy regulamin. Koniec z dodawaniem durnowatych pseudogier, które niby mają być śmieszne. A jeśli do kogoś będzie pisał uczestnik tury i molestował o oddanie nań głosu, proszę mnie o tym informować. Delikwent zostanie zdyskwalifikowany, bądź będą mu odjęte punkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 A jeżeli "osoba1" powie ci że "osoba2" nakłania do oddania głosu a w rzeczywistości było by to kłamstwo bo "osoba2" nic takiego nie robiła i ty w to uwierzysz to co już zdyskwalifikowanie za nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Po prostu trzeba rozróżnić koleżeńskie "zagłosuj na mnie" od bezczelnego spamu czy mobilizacji połowy teamu. @EDIT: 21:44 >:D koniec głosowania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ten pomysł z ulepszeniem Ligi 24 nie jest zły, może to zrobiom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 "Zrobiom" to na pewno. Zatączom makarene. Na trele morele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi