Cobra Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Beta Helpa Pl narazie pare stron ale oceńcie na serwerze buciora http://www.farmer.gsi.pl/Help.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 "Nie można znaleźć tej strony". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 gdzie ten Bucior. Niech to naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 U mnie pod sygnatura link działa.I ATG też już działa sorki za utrudnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychu90 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 NIE DZIAŁA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Działa... Heh, już w pierwszym słowie błąd ;) Desing zamiast Design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 http://www.vardi.trash.pl/Help.rar taki zapasowy link w razie jakby komuś tamten nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To wersia Beta więc nieczepiajcie się za błędy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Raczej alpha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Z całym szacunkiem, ale błędów w tym helpie jest... dużo. Bardzo dużo. "Desing Gier" "Gra będzie bardzo prosta: Jest piłka 9...)" "Będziemy też potrzebowali dwa różne Spraity" "Użyjemy jednego pokoju, gdzie gra bierze miejsce. " "Aby zrobić spraita klikami Add w menu wybrać Add Sprite." Poza tym nie ma przecinków, kropek itp. A to tylko kilka pierwszych akapitów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Patrysław to se popraw błędy przeciesz masz w worldzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 To po ch...wuja piszesz helpa, jak nie chce ci się błędów poprawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 E tam ja tłumacze oryginalnego do tego samego formatu a nie do worda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A ile masz bo niewiem czy warto rzebym tłumaczył :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ATG: Fajnie, że zacząłeś tłumaczyć, ale wynajmnij sobie pdo pomocy jakąś korektę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Jak byc co to jest taka opcja w wordzie jak ABC która sprawdza wiekszość błedów. ATG czy jak skończysz HELP bedzie działał w GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 mam przetłumaczone około 10 stron, ale wkrótce będzie tego więcej - ostatnio miałem dużo nadplanowej roboty, a teraz bedę musiał przypomnieć sobie angielski z okazji dnia 1 września :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Prosze Cię nie przypominaj o 1 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Heh, ale Wy jestescie dziwny - aż żal dupe ściska... Chłopak zabrał się za coś pożytecznego, a WY najeżdżacie. Mamrot: Czemu na niego najeżdżasz? Może byś sam sie zabrał za pare rozdziałów a nie krytykujes zinnych... I w sumie to Wy było do Ciebie =] Gnysek: To moze podzielcie się, będzie szybciej. Czy to ważne jaki format, ważne, żeby nie tłumaczyć tego samego kilka razy =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Bucior moje tłumaczenie niebędzie działało w GM bo inny format. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Acha to troszke zmienia postać rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Polonizacja a'la firma Cenega... Khm, to znaczy, ekhm ;P Jak skończy tłumaczyć, to wystarczy dać ostateczną korektę w OpenOffice albo Word... Wklejamy tekst, naciskamy guziczek i jedziemy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Mamrot: Czemu na niego najeżdżasz? Może byś sam sie zabrał za pare rozdziałów a nie krytykujes zinnych... I w sumie to Wy było do Ciebie =] Zobacz moje artykuły na GMCLAN. Przetłumaczyłem parę roździałów helpa. Poza tym, jak mam nie najeżdżać, jak tu widzę taki chłam odwalony English Translatorem xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Marmot@ Każdy shit do czegoś służy :D Np. mój PC z procesorem 486 graficzną 4mb i 8 ramu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Marmot@ Każdy shit do czegoś służy :D Np. mój PC z procesorem 486 graficzną 4mb i 8 ramu xD <{POST_SNAPBACK}> A mój shit zawsze słuzy do spuszczenia w kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Ale chłopak zabral sie za coś w miare sensownego... I jakoś mu idzie, w konc nie jest to taki sam bełkot jak z translatora, bo pokazał Ci przykład, a wiele osób na to czeka. W każdym razie, założe się, że nie skonczy on tłumaczyć =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zastanawiam sie czy nie kończyć tłumaczyć bo gnysek tłumaczy a poco tosamo tłumaczyć :P Ale chyba będę tłumaczył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A najlepsze jest to, że podobno wszyscy mieliśmy zbiorowo tłumaczyć helpa na wiki.gmclan.org xDDDDD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A co już nie mamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Nie, poprostu nikt tam nie pisze. PS. Ranma, dodaj tam kategorie, to napewno pisanie by szybciej szło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi