LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Siema chcę wam pokazać fajny test na spostrzegawczość :D oto link Test Na Spotrzegawczosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Screamer(krzykacz), nie wchodźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Nieśmieszne, nie przestraszyłem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Głupie to. Nie przestraszyłem się, widziałem miliony takich kup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Po co klikacie wiedząc, że to screamer? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Po co klikacie wiedząc, że to screamer? ;p Po to, by przekonać się, czy to screamer dobrej jakości, czy też to wymieszania z kupą. Teraz wiadomo, że to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Najbardziej prymitywna forma straszenia. Imo żałosne, jak wszystkie krzykacze. =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 To samo co poprzednicy - żałosne, duża kupa gó.........a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 I po co to komu? Żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Stare jak świat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi