Sasuke Uchiha Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Hej, zobaczyłem na forum że coraz więcej osób pyta sie o Game Maker, w temacie podałem wersję 6.1 na pewno myślicie dlaczego nie podałem wersji 7.0, otóż wersja 7.0 jest trochę gorsza, bo żeby mieć pełna wersję trzeba zapłacić 20$ lub mieć crack, który bardzo trudno znaleźć. A w wersji 6.1 trzeba tylko wpisać Serial i Nazwę. Oto link: http://www.download.com/Game-Maker/3000-2121_4-10070683.html Jeśli ktoś chce zdobyć Serial proszę pisać mi na PW. :thumbsup: Pozdr. Itachi Uchiha :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Tego jeszcze nie było :blink: Regulamin: 13. Nie oferuj i nie proś o takie rzeczy jak key, serial, crack czy tym podobne na tej stronie. Nie tolerujemy nielegalnego oprogramowania. Nie dostosowanie się grozi natychmiastowym banem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 żeby mieć pełna wersję trzeba zapłacić 20$ lub mieć crack, który bardzo trudno znaleźć.To dlatego GM7 jest gorszy? Po pierwsze... GM6 Też kosztuje... Po drugie... piractwo jest karalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kolega ma trochę czasu na odpoczynek. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi