propaganja Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 poczatek transformacji boje sie tych starych spritow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ee...lekka różnica jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Dobra w miare rozpracowalem plan wydarzen :D Gra wyjdzie prawdopodobnie w ciagu dwoch miesiecy, chociaz mysle ze moge sie zmiescic i w 30 dniach. Co juz uleglo zmianie - wszystkie grafiki spartana ktorym gramy + wszystkie efekty specjalne. Wymienie tez oczywiscie wszystkie pozostale sprity, ale i tak sie ciesze bo ze spartanem najwiecej roboty :) Dojdzie tez 1-2 nowych przeciwnikow, jakich - to zostaje narazie tajemnica (nawet dla mnie). Zmienilem calkowicie system nabijania punktow, jest bardziej elastyczny i zalezny od skilla zawodnika i jego taktyki. Kazda mapa bedzie miala osobny highscore online, bedzie tez tryb w ktorym przechodzimy wszystkie mapy pokolei bez odnawiajacej sie w miedzyczasie energi. Tutaj oczywiscie wymagane bedzie znacznie wiecej umiejetnosci zeby chocby przetrwac ale i wyniki mozna osiagnac nieporownywalnie wyzsze. Wspomnialem juz o 4 poziomach trudnosci i ich wplywie na zdobywane punkty? Dalej - muzyka, zmieniana dynamicznie od tego co sie aktualnie dzieje na ekranie, i do tego komponowana nie przeze mnei tylko kogos zdecydowanie bardziej odemnie utalentowanego (za kilka dni wrzuce filmiki do SJ z nowa muzyka, zobaczycie co mam na mysli :) ) Ale to tez bedzie narazie mala tajemnica, w kazdym razie calosc powinna brzmiec naprawde porzadnie No i nowy cios. Chyba kazdemu kto ogladal film brakowalo slynnego spartanskiego buta ktory odrzuca przeciwnika na 2 metry (przy okazji przewracajac pozostalych), w nowym spartanie nie moze go zabraknac. No i wiele zmian wplywajacych na klimat - krew wyglada zdecydowanie realistyczniej, ciemna tonacja i bass przeplatany krzykami zarzynanych sprawiaja ze wszystko staje sie znacznie bardziej brutalne, mroczne i widowiskowe, i inne - chociaz ze mechanika pozostala praktycznie ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja mam 2 pytania po 1sze..Planujesz zrobienie bossów? Fajnie by było gdyby się walczyło np z tym kozakiem: Chodzi oczywiście o przystojniaka który wchodzi w około 1.46 I dlaczego nie zrobisz więcej przeciwników?;> Przecież..większa frajda jest gdy są bardziej zróżnicowani,a w 300 o ile pamiętam było tego sporo..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Wiecej przeciwnikow nie zrobie bo robie glownie souljah, nie zapominajmy co jest prawdziwa gra a co tylko fajna minigierka :) Szkoda mi po prostu czasu. I tez myslalem o tym chojraku ale chyba wlasnie wymysle przeciwnikow ktorych nie bylo w filmie. Moze nie tyle bossow, ale bardziej wymagajacych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 fajna gra wciagnela na godzine =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 poczatek transformacji boje sie tych starych spritow To wyglada jak Mario w pac-manie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 I jak tam prace idą? Może jest już nowy sword :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Eek, ja chcę nowe! Muszę zassać Spartana na nowo, jak kiedyś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Niepokoi mnie biała obwódka dookoła bohatera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bo pewnie jeszcze nie skończony jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No shit, Sherlock Może jakiś nowy screen/whatever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Propa trzyma nas w niepewności! Cisza przed burzą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Am e sket men! Bi pa pa paropo. Spartan, minigierka? Czemu. Rozbuduj jakoś, bardzo fajna gra wyjdzie. Łers de sket men!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Premierka spartana jak i wszystkich innych projektow sie troche przedluzy. Nie pomyslalbym ze tatuowanie jest tak zajmujace i ze klienci beda walic drzwiami i oknami, ale taka prawda, zabija mi caly czas prawie wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Cieszymy sie z twojego job'a ale.... SPARTAN! gdzie spartan?! ja chce spartana!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 powstaje powstaje, ale powoli :D Wczoraj dubnalem dwa sprity przedwczoraj tez ze dwa.. no ale mowie w tm miesiacu sie nie wyrobie chocaz taki plan byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Szkoda..ale musimy to zrozumieć,czekamy na efekty;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Propa, dochodzę do wniosku, że ty mnie hejtujesz. Spartan to jedyna twoja gra, która mi się podoba, ponadto jest to moja ulubiona gra z całego gmc. Dodatkowo dziś pomimo, że grafika niezbyt estetyczna to znów pół godzinki sobie pograłem. A ty robisz nadal te gierki, co już masz sporo tego typu na koncie, A SPARTANA NIE :((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 bo w spartanie nie ma juz wiele do zrobienia jedynie grafika, reszta jest wystarczajaco wporzo :) A grafiki nie poprawie dopuki nie skoluje nowego tabletu bo ten co mam posklejany tasma klejaca to mozna o kant dupy potluc :) edit. remake Tripa i SJ beda lepsze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Ale ja nie chce Tripa i SJ :( Wszystko można poprawić, dodaj kupowanie nowego eq, ciekawsze miejsca, nie tylko w 300 zabawe, ale inne ciekawe takie bitwy znajdź itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 ale wtedy to juz spartan nie bedzie :) W tej grze chodzi o prostote i nabijanie punktow, easy to learn hard to master. Tez lubie ta gre ale jednak wole robic rzeczy mniej casualowe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Jakieś nowości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 narazie nie. zostala mi do zrbienia tylko grafika ale bez tabletu nic nie zdzialam, wiec robota odlozona na jakis czas nieokreslony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Nie dobrze. Pozostaje nam czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ktoś tam pamięta jeszcze o Spartanie?;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jasne że tak. Mam nadzieję że wyjdzie sequel :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 10 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Później zmniejsz grafiki i spróbuj wsadzić to do studio. Ciekawe jak by się grało na komórce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 haha chętnie bym zobaczył spartana na komórce, ale nie mam ani gm studio, ani odpowiedniego telefonu, ani umiejętności do przenoszenia gier na komórki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 28 Czerwca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Ja to bym se pogral w spartana na andku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi