propaganja Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 tytus: Spartan Mastah of Creation: Propaganja Music by: Ludzix Rodzaj:Wesoła Siekankowa Sielanka fabuła: Sieczemy jakiś turasów pod termopilami screeny: http://img231.imageshack.us/img231/1554/strzalyxx8.jpg download and play http://www.yoyogames.com/games/show/34090 http://www.fileserve.com/file/K7FSHfU sam dojechałem 18200 glory http://www.fileserve.com/file/K7FSHfU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly158 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Chyba faktycznie coś z serwerem nie tak bo pobrać też nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie oceniam bo też nie mogę pobrać :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 teraz już powinno pacać// oczywiście jak serwer wstanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Przestaw z "instant play only" na "standard" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Nie da rady grać :/ Nie może wczytać plików :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kurde, mi też nie działa :/ Zrób coś z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 I mi również... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Propa, do dzieła! Jak patrzę na ten screen, to mam ochotę Cię zabić za to, że to nie działa >:C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarutobi Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 wrzuć na gmclan a nie bedziemy się męczyć!! EDIT: sry nie zauwazylem ze 30 mb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 wrzuć na gmclan a nie bedziemy się męczyć!! Tak. Plik ważący ponad 30mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Maja 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no to gdziekolwiek indziej :) Albo niech spakuje w dwa pliki w winrarze i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 i czekam......i czekam.....i czekam i się bufering bujnąć nie chce <płacze> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxxis Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Dziwią mnie bardzo ludzie, ocieniający grę, nie widząc jej nawet na oczy - gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Niech wstawi na esnips albo na homikuj zeby nie usunelo sie po kilku dniach . Dziwią mnie bardzo ludzie, ocieniający grę, nie widząc jej nawet na oczy - gratuluje. Przy mojej gierce jest podobnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 ERROR in action number 4 of Create Event for object loading: File does not exist. Ciągle ten błąd :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlik9 Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 W grę nie mogę zagrać (nie działa mi Instant Play, ale widocznie jest w niej błąd), więc skomentuję jej prezentację: tytus:Radzę skorzystać z słownika ortograficznego.Mastah of Creation: Propaganja Music by: Ludzix Po polsku się nie dało?Rodzaj:Wesoła Siekankowa SielankaRaczej nie ma takiego gatunku gier.fabuła: Sieczemy jakiś turasów pod termopilamiFabuła i opis bardzo rozbudowane. Ogólnie gra niezbyt dobrze zaprezentowana (nie licząc niedostosowania się do szablonu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 WTF? Każdy może dowolnie zaprezentować swoją grę i nie musi korzystać z szablonu! Może używać każdego języka itp. Mi gra zadziałała, ale ciągle ten błąd wyskakuje. Powiem: piękne! Combo, animacje, grafika, wszystko piękne. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 W grę nie mogę zagrać (nie działa mi Instant Play, ale widocznie jest w niej błąd), więc skomentuję jej prezentację: ... Mi się wydaję, że on tak specjalnie napisał tak dla lansu, więc raczej pańska interwencja jest nie na miejscu. Poza tym wymądrzanie się bardzo szkodzi nie tylko tej osobie, która się wymądrza, ale też osobom w jej otoczeniu, szczególnie gdy ona ma 13 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 ERROR in action number 4 of Create Event for object loading: File does not exist. Bład jest tu taki , (nie wiem jak u was) że pliki przenosi bezpoścrednio na dysk c . Wszystko wyciąłem wkliłem do "moje dokumęty" , "yoyogames" i do folderu z plikami "spartan" "cich" I działa :) . Ehh ... Troche malo tego jest . Do 400 i wszystko ? mimo to 5/5 tu a na Yoyo 5+/6 abo 6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mhmm... mógłbyś wrzucić na rapidshere tą wersję z grafiką ładowaną z folderów (tą szybszą) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 oj propa, zawaliłeś , grałem kiedyś we wczesną wersje i mi się bardzo podobała czekałem na fulla a tu nic - same błędy i problemy. Stary napraw to. ale z demo od razu bo wiem że to fajna gierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 W grę nie mogę zagrać (nie działa mi Instant Play, ale widocznie jest w niej błąd), więc skomentuję jej prezentację: Radzę skorzystać z słownika ortograficznego.Po polsku się nie dało?Raczej nie ma takiego gatunku gier.Fabuła i opis bardzo rozbudowane. Ogólnie gra niezbyt dobrze zaprezentowana (nie licząc niedostosowania się do szablonu) hah rozpieprzyłeś mnie ;D teraz mnie zreportuj że brakuje kropki <----------w tym miejscu to zaśpiewam Ci "Hossanna na wysokości" @UP. No spieprzylem sprawe, przez ywjazd nie zdazylem nawet porzadnie stestowac, bede mial wiecej czasu to wrzuce na gmclan normalną wersje a nie tą w 1 exeku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Powinno już działać jeśli ktoś ma pomysł jak to sciągnąć z tego dziadostwa. yoyo naprawde ssie na pełnej linii. zaraz idzie wersja na upek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Powinno już działać jeśli ktoś ma pomysł jak to sciągnąć z tego dziadostwa. yoyo naprawde ssie na pełnej linii. zaraz idzie wersja na upek No to czekam i pisz jak już będzie. Chciałem kiedyś pograć w demko ale tak dłuugo mi się uruchamiało, że sobie dałem spokój, ale teraz muszę w to popykać troszku :D .Też nie wiem jak z yoyo ściągać. Kiedyś próbowałem, to wyskoczyło coś że z firefoxa korzystam i włączyłem IE ale to nic nie dało. Także Ci nie pomogę i mogę co najwyżej czekać tylko aż tu wrzucisz :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 http://www.gmclan.org/up993_3_spartan.html blink. link rowniez w 1 poscie Ehh ... Troche malo tego jest . Do 400 i wszystko ? mimo to 5/5 tu a na Yoyo 5+/6 abo 6 :) to ułatwienie dla leszczy z yoyo :P hardcorowcy robią 20000 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Już zassysam:D Jak mi pójdzie to ocenkę dam w edicie EDIT: Poszło!:D 7 minut dokładnie czekałem aż się załaduje, i w trakcie gry trochę mi cięło ale co tam :) Więc tak: Grafika: 5\5 A jak. Wszystko ładnie do siebie pasuje, ludziki ładne, gitara. Muzyka\dźwięki: Miałem głos wyłączony, żeby nikogo nie pobudzić w domu więc nie oceniam, ale pewnie źle też nie jest. Ogólnie: No cóż, ostatnio lubię narzekać więc powiem, że by się przydało urozmaicić trochę ciosy, jeszcze ze dwa dodać i by było dobrze. A co tam się będę rozpisywał. Mimo wszystko 5\5 :D E2: Z powodu tego cięcia się doszedłem tylko do 5300 :/ Potem coś kliknąłem ale za późno się zorientowałem bo to było wyjście z gry... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 a jak wylaczysz fog i motion blur to dalej sie tnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Nie sprawdzałem nawet ale motion blura i tak bym nie wyłączył, już wolę żeby mi się cięło:P Dzisiaj jeszcze sprawdzę ale narazie nie chce mi się czekać kolejnych 7 minut... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Link wrócił na swoje miesce, gra jest w uploaderze, mozna ja znowu sciagac i cieszyc sie z stosu martwych persów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi