maciusiowo1 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Sorrki że nie oddałem pracy ale mi wypadło parę spraw. Przykro mi, ale jakoś nie umiem się wyrobić w konkursach :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Rotfl.. zaspałem xD Wstałem wczoraj o 16 i już było po konkursie xD No nic.. ale gierkę skończę robić za jakiś czas bo na konkurs i tak bym się nie wyrobił.. 250 post ^,.,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Przedłużam do wtorku 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Dopisz mnie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A jakie ty masz prawa jeszcze do tego konkursu jak żeś się wycofał nędzna wołowinko ? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 moja gra: https://gmclan.org/up2178_3_gra_i.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @ UP: Lol, głos będzie jak na razie dla ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Luksor Fajne ale toż to są 2 minuty zabawy <_< Jakby tak jeszcze na szybko dorzucić parę komend to już by było całkiem całkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Luksor Fajne ale toż to są 2 minuty zabawy <_< Jakby tak jeszcze na szybko dorzucić parę komend to już by było całkiem całkiem ;) Tak, krótko to robiłem, rzeczywiście coś fajniejszego mogłoby wyjść jakbym trochę posiedział i dodał coś więcej, ale konkurs dobiega końca ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 rotflmao, dziś wtorek nie środa xD @Edit a to jeszcze wczoraj było to poniedziałek xD @Edit2 ok, zarywanie nocek nie wychodzi mi na dobre XD on napisał do wtorku.. jakim cudem przeczytałem środy? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kocham was, ludzie. Ja swoją robiłem 15 sekund =D Gdybym wiedział że do wtorku, to bym oddał lepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja swoją robiłem 15 sekund =D ta, jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 2 linijki kodu w Blitzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Przedłuża już chyba 3*, nie lepiej dać tydzień na gre a potem nie przedłużać .. Dziwne gry, i nie są to gry, bo co ani nic nie robisz w(pierwszej) . A w drugiej, tylko dwa słowa wpiszesz i koniec ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 właśnie przyszedłem ze szkoły i w ciągu 20 minut mam zrobić grę? Może zrobi to jakiś newbie który daje beznadziejne gry na GMClan ale na pewno nie wyrobie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Daj 15 minut ja zrobie gre ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ... której nie będzie można nazwać grą, tylko jakimś g***em... <_< Nie śmiećcie tutaj :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 https://gmclan.org/up2477_4_komputerek.html doadj moją gre .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi